Magazin > Horoskop in Numerologija
1161 ogledov

Najboljša in najslabša horoskopska znamenja moških, (ne)primernih za zakon

astrologija, horoskop Profimedia
Ste vedeli?

To, ali bo nekdo idealni sopotnik za vaš zakon, med drugim določajo tudi zvezde. Preberite, kateri moški, rojeni v določenem horoskopskem znamenju, se v zakonu obnesejo najboljše in kateri najslabše.

RIBI

Pripadnik tega znamenja je ustvarjen za moža, saj se je sposoben posvetiti ženi, ki jo ljubi, in ji dati vso ljubezen tega sveta. Uživa v preživljanju časa s svojo družino in je eden tistih, ki najmanj varajo. Želi si žensko, ki mu v vsakdanjem življenju zna pokazati, koliko ji je mar. Ne prenaša prepirov in je zelo miroljuben, če ga kaj moti, frustracije običajno nabira, dokler ne izbruhne.

BIK 

Pripadnik tega znamenja se običajno poroči šele, ko ima vse predpogoje izpolnjene - služba, določena leta in urejeno stanovanjsko vprašanje. Je predan mož in predan svoji družini, je običajno nežne in dobrodušne narave. Z gospodinjskimi opravili se ne ukvarja veliko, a to nadomesti s trdim delom v službi. Išče žensko z visokim libidom, ker je zelo strasten. V zakonu se pogosto zredi, zato ga je treba spodbujati k vadbi in dieti.

OVEN

Kot mož je pripadnik tega znamenja tisti, ki ga boste doživljali kot močnega moškega pripadnika svoje vrste. Ne bo ga lahko ‘ujeti’ v zakon, a če se bo strastno zaljubil, ne bo veliko razmišljal in se bo morda že po krajši zvezi odločil za poroko. Ne beži od svojih obveznosti in rad dominira, zato se dobro ujame z nekom, ki ima mirnejši značaj. Želi si lepo in pametno žensko, s katero se bo pokazal, in če strast zamre, lahko išče vznemirjenje zunaj zakona.

DVOJČKA

Čeprav znajo biti karakterno simpatični, pa težko rečemo, da so pripadniki tega znamenja idealni za zakon. Življenje z dvojčki je običajno nepredvidljivo in zabavno, vendar potrebujejo ženo, ki ni ena tistih, ki morajo imeti vse načrtovano in dogovorjeno. Ponavadi se poroči zaradi pritiska, otrok in zaljubljenosti. Je šarmanten, a zna povzročiti nepotrebne prepire.

RAK

Pripadnik tega znamenja je v marsičem tradicionalen moški in s poroko ne bo imel prevelikih težav, saj mu veliko pomeni družina. Je zabaven in včasih strog starš ter ljubeč in skrben mož. Njegove pomanjkljivosti so pretirana kritičnost, nagajanje in pasivnost, zato življenje z njim ni lahko. Potrebuje žensko, ki se ne užali zlahka in ima podobne poglede kot on. Večino časa bo preživel doma, zato ga je treba prisiliti v druženje.

LEV

Pripadnik tega znamenja je moški, ki zahteva veliko pozornosti, in če mu jo partnerka nameni, je lahko najboljši mož na svetu. Kot partner ni strog in je precej empatičen. Običajno pri njem stvari ostanejo tako, kot si jih zastavil od samega začetka. Pravzaprav je pravi mulec, ki se rad zabava, zato si želi žensko, ki ima kanček spontanosti in igrivosti.

DEVICA

Pripadnik tega znamenja je eden najbolj zvestih moških med vsemi znamenji. Ni posesiven, a tudi ne posebej strasten. Pogosto je konservativen in ima toge poglede, a njegova ljubezen in skrb sta nedvomni. Kot starš je fantastičen, zaradi česar se ženska še bolj zaljubi vanj. K romantiki ga je treba spodbujati, saj skupne načrte, projekte in pogovore dojema kot večje dokaze ljubezni, cenil pa bo majhne dokaze ljubezni, kot sta jutranja kava in prijetna večerja.

TEHTNICA

Tako kot dvojčki tudi pripadniki tega znamenja niso poseben zakonski material. Po vstopu vanjo potrebuje daljše obdobje prilagajanja, pri tem pa naj ga usmerja žena tako, da mu pokaže, katerih meja ne sme prestopiti. Če se je že pred poroko rad spogledoval, bo to počel še naprej, a to mu ne preprečuje, da bi bil tudi sam ljubosumen. Kljub temu je dobro, da ga ženska občasno zbada in izziva, saj to ohranja njegovo zanimanje zanjo. Je odličen ljubimec in rad uvaja novosti v seks.

ŠKORPIJON

Moški, rojen v tem znamenju, je nedvomno najbolj posesiven in nagnjen k ljubosumju med vsemi znamenji. Je zelo strasten in prav to je cena za intenzivnost občutkov, s katerimi zasipa svojo boljšo polovico. Življenje z njim je lahko dramatično in se zdi kot trik, zato potrebuje močno žensko, ki ve, kaj hoče, ne pa take, ki bo skušala vsiliti svojo voljo. Življenje z njim ni nikoli dolgočasno.

STRELEC

Ta moški je rojen pustolovec in ne morete mu zameriti, da svoje energije ni usmeril le v poroko, saj ga zanima še sto stvari. Kot mož je predan družini, a potrebuje prosti čas. Potrebuje žensko, ki si tega ne bo razlagala kot ljubosumje, ampak se bo zavedala, da jo ljubi zaradi svojih dejanj, ne pa besed in obljub, ki jih izreka. Zna biti deloholik.

KOZOROG

Ne glede na to, kako tradicionalen je kozorog, se bo pripadnik tega znamenja zaradi svoje osredotočenosti na praktične stvari včasih zdel izmuzljiv tudi svoji ženi. Kljub temu je odličen ljubimec, ki svojo ljubezen razkriva bolje s fizičnimi čustvi kot z besedami. Ženska se bo ob njem počutila varno, v vsakem primeru pa potrebuje žensko z visoko samozavestjo, saj je lahko nehote neroden z besedami.

VODNAR

Pripadnik tega znamenja je utelešenje nepredvidljivosti in ne glede na to, kako zelo vas ima rad, lahko izvede različne teste, s katerimi bo preizkušal vajin odnos. Je zabaven in zanimiv, otroci mu veliko pomenijo. Potrebuje žensko, ki ga dobro razume in sprejema njegove načine delovanja, ki so pogosto drugačni od drugih. Če je v zvezi velikon rutine in prepirov, lahko kljub ljubezni odide, če ne vidi smisla. Potrebuje pa žensko, ki mu je enaka, pasivnost ga dolgočasi, piše 24sata.

 

mailto:dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.