Magazin > Horoskop in Numerologija
1611 ogledov

Teh 5 horoskopskih znamenj septembra pričakuje ljubezensko spremembo!

astrologija, horoskop Profimedia
Ste med njimi?

Astrologi menijo, da bo vstop v jesenski čas nekaterim horoskopskim znamenjem prinesel srečo v ljubezni. Ugotovite, ali ste med njimi.

BIK

Biki bodo septembra doživeli pomembne spremembe na ljubezenskem področju. Povezali se bodo z nekom novim ali z nekom iz preteklosti, to jim bo prineslo veselje in stabilnost. September je sicer idealen za krepitev odnosov in ustvarjanje dolgotrajnih romantičnih odnosov.

TEHTNICA

Jesen bo tehtnicam prinesla svežino in vznemirjenje v ljubezni. Pojavile se bodo priložnosti za nova poznanstva, ki bi lahko prerasla v kaj resnega. Sposobnost izražanja svojih resničnih čustev in potreb jim bo pomagala pri povezovanju z nekom, ki je pravi zanje.

DEVICA

Device bodo septembra občutile ljubezen, ki priteka v njihova življenja. Možno je, da se bo pojavil nekdo, ki jim bo dal občutek stabilnosti in varnosti. Ta mesec bo idealen za krepitev odnosov in začetek novih romantičnih dogodivščin, ki jih bodo izpopolnile.

ŠKORPIJON

Škorpijoni bodo septembra občutili močno privlačnost in čustveno povezanost. Ta mesec prinaša priložnost za globoko razumevanje in iskreno komunikacijo s partnerjem. Tisti, ki so v zvezi, bi lahko doživeli ponovno strast, samski Škorpijoni pa bodo imeli priložnost spoznati nekoga, ki jim popolnoma ustreza.

RIBI 

Ribe bodo septembra doživele romantično čarobnost. Ta mesec bo poln toplih trenutkov in čustvenega povezovanja. Možno je, da se bo pojavil nekdo iz preteklosti, s katerim bodo Ribe ponovno vzpostavile odnos, ki jih bo izpopolnil in v njihovo življenje vnesel novo dimenzijo.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.