Magazin > Horoskop in Numerologija
1209 ogledov

To so lastnosti moških, rojenih v teh znamenjih, kateri vam najbolj ustreza?

avto, moški Profimedia
Ko iščete partnerja, bodite pozorni tudi na njegove lastnosti.

Dvojček vas bo motiviral in z njim boste lažje uresničevali svoje sanje, kozorog pa je znan po svojem perfekcionizmu in ne pričakuje nič manj kot tisto, kar nudi on. Preverite, kakšne lastnosti imajo ostali horoskopski znaki.

OVEN 

Moški oven je zelo dominanten in želi biti glavni v razmerju. Če ste sami dominantni, boste za ovna izziv in dal bo vse od sebe, da vas preseže. Če ti uspe pokazati, da si močnejša od njega, bo brezupno zaljubljen vate. Za njegovo pozornost se boš morala res potruditi, saj je ne preda zlahka.

BIK 

Če iščete razmerje, ki ne zahteva 100-odstotne predanosti, je moški bik morda idealen za vas. Pričakujte, da bo osredotočen na svojo kariero in družino, zato morda ne bo imel veliko časa za vas. Pričakuje 100-odstotno podporo in isto daje vam.

DVOJČKA 

To je tip moškega, ki vas lahko hitro vzljubi. Motiviral vas bo in vam olajšal uresničevanje sanj, prav tako pa vam bo na voljo, ko boste potrebovali nekoga, ki vam bo prisluhnil. Občasno lahko pokaže temno stran, a če ste to pripravljeni sprejeti v svojem življenju, ne bo preveč zapleteno.

RAK 

V trenutku, ko se bo rak zaljubil v vas, boste prejeli vso ljubezen in skrb, ki ste si jo vedno želeli. Rad se bori za žensko, ki mu ne vrača čustev. Če vas brezpogojno ljubi, potem vam ni treba zahtevati ničesar več.

LEV 

Lev je zaljubljen v koncept zaljubljenosti. Dela veliko romantičnih stvari, a včasih se sprašujete, ali to počne zaradi vas ali zaradi sebe. Od trenutka, ko se zaljubi v vas, vas nikoli ne zapusti. On je nagnjen k temu, da je ves čas preveč prisoten, a če ste tudi vi, potem bo to popoln par.

DEVICA 

Moška devica bo ljubosumen, ko se bo zaljubil v vas. Sposoben je povedati stvari, ki jih sploh ne misli in če jih, jih bo povedal tako ostro, da boste prizadeti. V trenutku, ko bo dojel, kaj je storil, se bo opravičil, a na vas bo, če boste prenesli ljubosumni bes in vprašanja. Tak moški je lahko izziv, in če imate radi izziv, je vredno truda.

TEHTNICA 

Da moška tehtnica misli resno z vami, boste vedeli, če želi vajino zvezo narediti čim bolj mirno. Zavedati se morate tudi, da je običajno 'duša zabave'. Naj vas pozornost, ki jo dobi, ne prestraši, saj jo je vedno pripravljen deliti z vami.

ŠKORPIJON 

Škorpijon je zelo karizmatičen in se bo potrudil, da ga opazijo. Bolj, ko ga boste spoznavali, bolj boste ugotovili, da je nekoliko zapleten, a zato tako prisrčen. Je zelo zvest. Lahko je nepotrpežljiv, vendar ima mehko srce in je še posebej občutljiv do tistih, ki jih ima rad.

STRELEC 

Strelec se lahko počuti nesposobnega, ko gre za dajanje vseh stvari, ki jih želite dobiti. Morda vam je zvest, vendar se vedno najde nekaj 'demonov', zaradi katerih lahko razmerje postane bolj zahtevno kot običajno.

KOZOROG 

Moški kozorog je znan po svojem perfekcionizmu in ne pričakuje nič manj kot tisto, kar nudi. Od vašega odnosa lahko pričakuje nerealne stvari. Morda vas bo včasih želel nadzorovati, vendar so njegove odločitve morda prave za vaš odnos.

VODNAR 

Moški vodnar običajno velja za čudaškega, ker je rad sam s seboj. Vedno potrebuje prostor in vas včasih dojema kot nadlogo. Vsekakor se ves čas trudi dati vse od sebe, a na vas je, da se odločite, ali se splača ali ne.

RIBI 

Moškega ribo privlači nekdo, ki je popolnoma drugačen od njega. Če ste ta oseba, ste morda popolni zanj. Ne pozabite, da je nagnjen k užaljenosti ob najmanjših stvareh, zato boste morali biti izjemno pazljivi glede vsega, kar rečete ali naredite.

 

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.