Magazin
119 ogledov

Iz njega sem zvabila slap beline

seks strast erotika Shutterstock
Še en dan se je pričel s prečudovitim sončnim jutrom. Leno sem se pretegnila in stopila proti prhi. Njega ni bilo v prikolici. Imel je navado že navsezgodaj prav po tiho izginiti, da je lahko, kot je rekel, razdevičil morje za tisti dan.

Osvežena sem se vrnila zavita le v veliko brisačo. Pod tuše nikoli nisem vlačila druge navlake, kot le gel za prhanje in brisačo. Prijali so mi pohotni pogledi najinih sosedov, ko sem stopala mimo njihovih parcel in zavila v najino prikolico. Tokrat me je prehitel. Ležal je čez celo posteljo, oblečen samo v kopalne kratke hlače in se mi smehljal. "Kot naročena." Stopila sem povsem do postelje, srce mi je divje razbijalo in poželenje v meni je nenadoma naraslo do vrhunca. Želela sem si ga. Oh, kako sem si ga želela!

Izpod prstov sem izpustila brisačo, katero sem prej tesno tiščala k sebi in dovolila, da mi je ob telesu spolzela na tla. Njegove oči so se kar zasvetile od radosti in se ustavile na mojih prsih.
"Mater imaš lepe joške!" Velikokrat jih je že videl, jih gnetel, poljubljal in se igral z nabreklimi bradavičkami, toda vsakokrat znova je bil tega vesel kot majhen otrok. Namenoma sem objela dojki z rokama, jih potisnila skupaj in navzgor. "Sploh ni treba. Ti že tako čudovito stojijo," je rekel. Legla sem nanj in uživala v vonju morja, pomešanem s sladko sledjo gela za prhanje. Njegove roke so grabežljivo segle po meni in v trenutku je s svojimi dlanmi prekril moji čvrsti ritnici. Še bolj sem jih napela, da bi pokazala kako lepo ritko imam. "Tudi tega ti ni treba. Popolna si Liza. Res si," mi je pihal na dušo.

Poljubila sem ga in z desnico leno segla navzdol proti njegovim hlačam. Razvezala sem vrvico zavezano v mašno, potem pa s prsti zdrknila za elastični pas, ter končala na korenjaku. Na velikem tiču, ki se je leno prebujal iz spanja in čedalje bolj polnil mojo pest. Poljubi so postajali iz enega v drugega bolj strastni in ni minilo prav dolgo, ko so se moje ustnice preselile na njegov prsni koš, pa preko izklesanih trebušnjakov vse do pasu. Sproti sem mu slačila hlače, in ko sem vlažnih ustnic prispela do njegovega mednožja, je tam name že čakal čvrst in pokonci stoječ lepotec. Ne bi ga zamenjala za nič na svetu.

Krepko sem ovila svoje prste okoli njega in ga poljubila na rožnato glavico. Opazovala sem njegov trebuh, kako se od ugodja vdira sam vase, potem pa sem lepotca posesala v usta vse do polovice. Vem, kako mu je všeč, zato niti tokrat nisem bila v dvomih, da počnem prav. Njegove roke so padle ob telo in slišati je bilo le še globoko zajemanje sape in vsake toliko nekaj nepovezanih besed. Rada se takole igram z njim in ponavadi to počnem vse do trenutka, ko iz njega izvabim slap beline in potem opazujem njegov zadovoljen obraz. Tokrat sem ga želela le ogreti na pravo temperaturo, potem pa sem se povzpela nanj in z vlažno muco vlekla po čvrstem steblu, vse dokler nisem dosegla njegovega vrha. Spretno sem se zazibala v bokih, zmasirala debelo glavico, nakar sem prav počasi sedla nanj.

Čas je obstal in vdihi ter izdihi so si sledili v zelo nerednem ritmu. Njegovi prsti so se zagozdili med moji ritnici, ki sta se nad njegovim naročjem dvigali ter spuščali v nekem počasnem ritmu, kot bi z njim želela povedati, da bova to počela ves dan. In lahko bi, če me ne bi ven vabili sonce, morje, pesek in zabava. Vse hitrejše suvanje z boki je pospremil s pomenljivim pogledom in se priključil mojemu tempu. Tempu, ki naju je pospešeno in zanesljivo vodil k prvemu orgazmu tistega dneva. Vedela sem, da ni zadnji in čez kakšno uro sem že komaj čakala na novega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.