Magazin
93 ogledov

Javkala je kot potrebna mačka

seksi vroča zgodbica Shutterstock
Marla je bila bejba, za katero so noreli vsi. Tisti, ki so jo položili, so to ponosno razlagali, tisti, ki je niso, so govorili, da ima raje ženske.

Bila je kot umetno gojena za seks in nič drugega. Vse, kar je oblekla, je bilo na njej videti popolno. Ona je bila videti popolno. In če si hodil ob njej, se ti je zdelo, da bolj srečen ne moreš biti. Njena zadnjica je kar klicala po dotikih. Precej izbočena navzven, popolne oblike in ponavadi odeta v minimalne krpice, je povzročila že prenekateri orgazem. Nekateri so poleti hodili na bazen le zato, da so opazovali Marline obline. Fantje so si ga pod brisačami metali na roke, ona pa se jim je režala in vsake toliko koga oskubila za pijačo ali kosilo. Ob njej so se moški topili in Marla je to znala izkoristiti.

Ko jo je ob neki priložnosti osvajal tipček z obale, mu je samozavestno odpela zadrgo in mu ga pred celotno družbo vrgla na roke. To je storila po tem, ko ji je v zameno obljubil svojega porscheja za čez vikend, če bi si drznila. Na koncu ga je osramočenega pustila sredi družbe, s curakom preko zadrge posvinjanih hlač, in samozavestno odkorakala proti stranišču umit roke. Ko se je vrnila, se smeh še vedno ni polegel. Tisti vikend je divjala s čudovitim avtomobilom gor in dol, na ta račun ujela še enega tipčka, ga dobesedno posilila v avtu in nadaljevala svoj pohod. Ko se je odpeljala, si je revež ob cesti še vedno vlačil hlače na rit in začudeno gledal za oblakom prahu, v katerem je izginila ženska njegovih sanj.

V nedeljo je avto raztreščila ob ogradi na avtocesti. Lastnik je ponorel, a ga je takoj pomirila, kot je znala le ona. Sicer pa je imel tudi kasko zavarovanje. Ko se je pred njim sklonila in si vroče hlačke potegnila čez napete ritnice, mu je zastalo srce. Pozabil je na razbitino spodaj na parkirišču in mislil le še na Marlino zadnjico in kako ji bo z užitkom zabil trdega tiča vanjo. Vedel je, da si zaradi nesreče z avtomobilom lahko privošči prav vse. In najbolj na svetu si je želel v njeno tesno zadnjico. Odkar jo je spoznal, je bil nor nanjo in jo poskušal prepričati, da bi se z njim nekoliko resneje zapletla. Toda Marla ni bila te vrste dekle. Ustrezalo ji je življenje, ki ga je živela, in ni se mu nameravala odreči. Seks je bil zanjo nekaj nepogrešljivega in resnično je uživala v njem. Ni si predstavljala, da bi bila ves čas le z enim tipom. Rada je imela vsakokrat koga drugega. Enkrat izkušenega, poročenega in sestradanega, drugič pa mladega, naivnega in neučakanega, da je plezal po njej in kot hipnotiziran izpolnjeval njene bolj ali manj vsakdanje želje.

Njeni orgazmi so se razlikovali. Vse od tistih dolgočasnih, ko še sama ni vedela, ali ji je prišlo ali ne, pa vse do tistih huronskih, ko so se zaradi njenega glasu tresla vsa okna. Poznala je celo analni orgazem in prav ta ji je dal najbolj misliti. Z vsakim se ni zapletala v to smer, vsake toliko pa je med seksom vendarle postala preveč pohotna in ji je, po domače, zapasalo v ritko. Fantje, ki so bili deležni teh trenutkov, so vsi po vrsti v orgazmih obležali na njej in pravili vse mogoče neumnosti. Od njih je takrat lahko izvedela karkoli. Z užitkom je na svoj način poplačala škodo, ki jo je povzročila na dragem, športnem avtomobilu. Javkala je kot najbolj potrebna pocestna mačka, ki svojo zadnjico nastavlja po vsej ulici, da bi si jo le kdo vzel. Fante se je zabijal vanjo od zadaj, jo grabil za rit in potem še za joški, jih stiskal, kot bi jih želel odnesti s seboj, potem pa ob glasnih, kratkih vzdihih potegnil tiča iz tesnega objema pohotne zadnjice ter izbrizgal vrelo seme po njej. Marla je sladko ječala in se zadovoljno raztegnila po postelji, on pa je legel poleg nje.
"Srček, je to vse, kar zmoreš?"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.