Magazin > Joonglaa
131172 ogledov

Video: Carmen (Sanjski moški) pokazala svojo razkošno hišo in luksuzno življenje

carmen osovnikar Tija Ažman
Podjetnica ne skriva, da živi na veliki nogi …

Carmen Osovnikar, ki se je v šovu Sanjski moški borila za srce Gregorja Čeglaja, je za priljubljeni Youtube portal Joonglaa pokazala svoj razkošen dom z bazenom, kjer prireja divje zabave. 

Carmen živi kot prava hollywoodska diva, dragi avtomobili, potovanja, razkošen dom, polna omara … Povedala je, da se je že rodila z zlato žlico, a da je že pri 23-ih začela služiti svoj denar. Z bivšim možem je imela dve restavraciji in lokal. Kako je videti njena rezidenca, si poglejte v videu ...

Komentarjev 23
  • McClain 07:49 23.julij 2021.

    V kšeftu sigurno dokaj uspešnba, ampak to ni vse. Okus katastrofa, luksuzna hiša nima radiatorjev, PVC oken, ima vsaj kakšno umetnino kje, tule pa kič na kvadrat. Ne da jo šimfam, to so pač dejstva. Ok, bazen je pred hišo, ...prikaži več ampak to je stvar cene enega malega avtomobila. Bolj je vprašljivo, da mi deluje prazno in brezvezno, čeprav ji kar malo zavidam, kako uživa lajf, ali pa si samo misli da ga. Nekam težko govori, po moje od operacij. Doma je ne bi imel nikoli, želim pa ji vse najboljše.

  • Ana_Jenkins 13:52 19.julij 2021.

    V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil pred dvema mesecema in v prvem mesecu sem brez spletnih izkušenj prejel 20569 EUR. ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

  • marsal22 13:04 19.julij 2021.

    Kva je smotana , nekako rečeno grda ! Standard nad povprečnim (zaradi bazena ) Slovenskim , vendar ne najboljše opremljeno , ogrevano in hlajeno z zastarelo tehniko !

Sorodne novice