Magazin
176 ogledov

Kako se pravilno lotiti seksa v pisarni

seks pisarna Shutterstock
Čeprav pravijo, da se ni pametno zapletati s sodelavcem, nekaterim to prinaša prav poseben užitek. Če vas vzburja seks na delovnem mestu, potem to počnite tako, da vas ne dobijo.

Veliko razmerij se rodi na delovnem mestu in včasih je prav težko držati roke k sebi. Če se ne morete zadržati, bodite vsaj previdni in razmišljajte z glavo, ko se lotevate tega podviga. Nekaj koristnih nasvetov vsekakor ne bo škodilo.

Zasebnost

Prvo in najpomembnejše pravilo je, da se ne dobivata na kraju, ki privlači veliko ljudi. Pojdita nekam, kamor le redko kdo zaide, ali pa sploh ne! Skladišče je za to najprimernejše, najboljši kraj za takšne podvige pa je seveda pisarna. A pazite, da ima ključavnico, ali pa se v njej zabavajta po delovnem času.

Izogibajta se kameram

Najbrž se sliši neumno, a previdnost ni nikoli odveč. Skladišča in sobe, v katere zaposleni ne vstopajo pogosto, imajo lahko kamere zaradi varnostnih razlogov. V stranišča je prepovedano postaviti kamere, a ta privlačijo veliko ljudi, zato odpadejo. Toaletni prostori pridejo v poštev le po delovnem času.

Dostop naj bo lahek

Oblačila predstavljajo velik problem, kadar imate na voljo le 15 minut, zato poskrbite, da boste imeli na sebi obleke, ki se hitro slečejo in hitro oblečejo. Pozabite na gumbe in oblecite nekaj, kar zlahka potegnete nase, če pa ste res pogumni, spodnje perilo pustite doma. Še nasvet za ženske: ne nosite vpadljive šminke, da ne boste z njenimi sledmi izdale sostorilca.

Uredite se

Ko opravite s sodelavcem, ne odkorakajte takoj do svoje mize, ampak se prej odpravite v toaletne prostore. Preverite, da je vse na svojem mestu, popravite si pričesko in make up, poravnajte oblačila, ...

Ne iščite izgovorov

Če pa se kljub vsemu zgodi, da vas ujamejo, se ne trudite z izgovori, ampak lepo priznajte. Izogibanje odgovoru in laganje bo vse samo še poslabšalo, govorice pa bodo le še hujše.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.