Magazin
60 ogledov

Ko je ljubezni konec

Po koncu razmerja potrebujete zabavo. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Ne sprašujte se, kako preboleti fanta temveč se raje vprašajte kako do najboljše zabave, avanture in zadovoljstva, ki ga ponuja samsko življenje.

In skupaj sta srečno živela do konca svojih dni … Vam je znano? Osladno? Če ste ravno iz dolgoletne zveze, takšne pravljice zagotovo niso za vas. Vse kar trenutno potrebujete je divja zabava, vroča avantura za tolažbo in vaše najboljše prijateljice. Nikakor pa se ne zabubite v kavč, s banjico čokolade in romantičnimi dramami v dvd predvajalniku. No, en večer jokanja še gre, a če se od doma niste spravile že cel teden, je skrajni čas za povratek v socializacijo.

 

Odhod partnerja, za katerega smo mislile, da bomo z njim preživele preostanek našega živjenja, je priložnost za žalovanje, a hkrati je to odličen čas, ko lahko svoje življenje postavimo na nove tirnice in si postavimo kup novih izzivov.

 

Štirje koraki prebolevanja

  • Če se je odločil, da vas zapusti, ga ne prepričujte k dodatnemu razmisleku. Za zvezo sta potrebna dva, ki enako čutita in dajeta. Veza nikakor ne more biti dobra, če ljubi le en. Najhuje je vztrajati v zvezi, ki ne obeta sprememb in čakati, da se bodo njegova čustva spremenila. Tega niste vredne, zato mu pomagajte, da odide stran.

 

  • Si mislite, da vas je zapustil, ker mu niste več privlačne ali karakterno dovolj zanimive? Takšna ugibanja so povsem nepotrebna in nikakor ne pomeni, da bo tako pri vseh moških. Poglejte, koliko zanimivih moških je naokoli. Problem ni bil v vas, ampak v njemu.

 

  • Mogoče se vam zdi, da nikogar ne boste mogli ljubiti tako, kot ste njega, a ni res. Ljubezen je lahko neizmerna tudi, ko se nam zdi, da smo jo že popolnoma iztrošili. Ko se bo pojavil nov moški v življenju, boste zagotovo spet lahko ljubile. Enako ali še bolj močno.

 

  • Konec razmerja je čas za spremembe v vašem vsakdanjem življenju. Tako se boste lahko bolj posvetile sebi, svojemu fizičnemu zgledu, kondiciji in se duhovno obogatile. Samski stan je priložnost za nove hobije, pogostejše sprehode v naravi in po mestu, kave po službi in seveda večerne zabave.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.