Magazin
20 ogledov

Ko ukradejo maybacha

Ponosni lasntnik maybacha 57 S je tudi ameriški igralec Samuel L. Jackson. Se ka Žurnal24 main
Navadno luksuzni avtomobili, ukradeni v Evropi, končajo nekje na vzhodu, med drugim tudi v Rusiji. A pred tatovi niso varni niti ruski bogataši. Še več, nepridipravi nimajo spoštovanja niti do maybachov.

Ruski milijonar Viktor Markov je postal imetnik neslavnega naslova prvega ruskega okradenega lastnika maybacha. Medtem ko je obedoval v eni izmed luksuznih restavracij v Moskvi, so neznanci napadli njegovega šoferja in se odpeljali s 530.000 evrov vrednim maybachom 57. Šoferja so izpustili nekje na obvoznici, za vozilom pa se je izgubila vsaka sled. Na dodatno nesrečo Markova je bil avtomobil zavarovan "le" za 300.000 evrov.

Tatovi naj bi pripadali tolpi, ki je v zadnjem času izvedla že več odmevnih kraj luksuznih avtomobilov. Tako so med drugim v neznano izginili tudi trije bentleyji. Policija meni, da tatovi avtomobile "izvozijo" v druge države, predvsem Kazahstan in Ukrajino, kjer jih nato preprodajo naprej.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.