Magazin
105 ogledov

Komaj sem čakala, da ga vzamem vase

seks Shutterstock
Ne vem, kaj me je pičilo, da sem na takšen način pričela lizati sladoled. Počutila sem se, kot bi nastopala v kakem cenenem filmu, po drugi strani pa mi je bilo neznansko všeč opazovati fanta, ki ob mojem početju postaja vse bolj nemočen.

Povsem je zanemaril svoje dekle, ki se je bolj kot ne pogovarjalo samo s seboj. On je raje opazoval mene pri lizanju vanilijeve kepice in mi vsake toliko pomežiknil. Poslala sem mu sladek poljub, prekrižala noge in se posvetila prijateljici, ki je obrnjena s hrbtom proti njemu, umirala od smeha. Punca mojega plena se je nenadoma razkurila, vstala in odvihrala od mize. Čez nekaj minut je bil postaven fant pri moji mizi, mi podajal košček papirja in dejal: "Upam, da ni bilo zaman." Ko je odšel sem obrnila listič, na katerem je bila zapisana njegova telefonska številka. Nikoli je nisem poklicala. "Hej!" Sem zaklicala za njim. "Si za kepico?"

Prijateljica je potem odšla, midva pa sva popoldne preživela na javnem kopališču. Tisti dan sem bila zares nevarna. Počutila sem se kot prava pohotna prasička, ponosna na to, da je odslovil precej lepo dekle zaradi mene. Še naprej sem izzivala, mu nastavljala svoje zagorelo telo na vse možne načine in si ves čas popravljala kopalke. V bazenu sva se poljubljala, roke pa so plavale precej pod gladino. Njegove so bile ves čas na moji zadnjici, moja desnica pa je vsiljivo rinila za njegove kopalke. Bilo je očitno, da domov ne bova šla brez prave avanture v žepu, zato ne čudi, da sva se povsem predala drug drugemu kar v prijetni brunarici, namenjeni pripravi na savno. Ni bilo poceni, a je bilo vsekakor vredno tega denarja.

Povsem brez sramu sem odvrgla kopalke in se mu z zapeljivimi gibi približala. Občudoval je moje golo telo in v očeh se mu je videlo, da je najsrečnejši človek na svetu. Njegovi prsti so zabredli med moja stegna, poiskali gladko češpljico in jo pripravili do nenormalnega vlaženja. Hudo me je ščemelo, mali gumbek je ekspresno nabreknil, njegov sredinec pa je zdrknil globoko v luknjico. Zaječala sem in se mu z rokama obesila za ramena. Kolena me niso želela držati, zato me je moral vzeti k sebi. Sedel je na leseno klop, si slekel kopalke, nato pa me prijel za boke in me nežno zavrtel okrog osi, da sem mu obrnila hrbet. "Noro lepo ritko imaš bejba."

Njegovi prsti so me pričeli vleči navzdol, zato sem z rokama poiskala oporo in se počasi pričela spuščati. V trenutku, ko sem se z žgočo češpljo dotaknila njegovega korenjaka, me je preplavil val zadovoljstva in komaj sem čakala, da ga vzamem vase. Nasadila sem se nanj, nato pa dlani naslonila na njegova kolena in se pričela zibati v bokih, ki so zapeljivo plesali med rokama. Njegovi prsti so se pričeli vzpenjati po meni in se končno oprijeli čvrstih prsi. Igral se je z bradavičkama, ju vrtel med prsti in me poljubljal po hrbtu. Nato je z eno izmed rok segel navzdol, da bi pobožal češpljico, ki se je zadovoljevala na njegovem ponosu. Njegovi prsti so bili pika na i in le še pospešili moj prihod na cilj.

Tako zelo mi je prijalo, da sem skakala po njemu kot zmešana, ob tiču jemala vase še njegovega sredinca in zadeta od užitka cvilila, da me bo vsak čas razneslo. Razneslo je mene, pa tudi njega. V trenutku sem imela na stegnu poplavo, nato pa še v roki, saj sem mu z njo pomagala do zadnje kapljice. Nekaj minut sem potem samo sedela, z mucko ob trdem tiču in si jo božala z njim, on pa je gnetel moje prsi in prihajal k sebi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.