Magazin
38 ogledov

Kulturniške novosti za 60 evrov

Žurnal24 main
V Grosupljem letos prvič začenjajo abonma za odrasle. Ponujajo vse zvrsti gledališča: od zmagovalne predstave Borštnikovega srečanja 2009 do medcivilizacijske tragikomedije Krpan vs. Brdavs.

"Ko je umetnost užitek in več!" je geslo abonmaja za odrasle v Zvezi kulturnih društev (ZKD) Grosuplje, kamor se lahko vpišete do 5. novembra. Cena je 60 evrov, za študente in upokojence 55.

"Kar nekaj časa smo nabirali moči in preverjali teren. Za to potezo smo se odločili, ker se je nabralo toliko rednih obiskovalcev in tudi sugestij za abonma. Ponujamo vam vse zvrsti gledališča: od zmagovalne predstave Borštnikovega srečanja 2009 do medcivilizacijske tragikomedije Krpan vs. Brdavs, vmes še nekaj kabareta, drame in za konec burlesko," pravijo v ZKD Grosuplje in poudarjajo, da bodo za izvrstne predstave poskrbeli prvaki Drame SNG Ljubljana, Mestnega gledališča ljubljanskega, Slovenskega mladinskega gledališča, Kulturnega zavoda KULT, SiTiTeatra in Mini teatra Ljubljana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.