Magazin > Lepota & telo
42 ogledov

Barva poletja: turkizna

Naj se pohod turkizne začne. (Foto: Imaxtree)
1/32
Žurnal24 main
Turkizna se je letos s plaže v najdrznejših različicah preselila v mesto in si tako prislužila oznako barva poletja. Bodite trendovski z vsaj enim živahnim modnim dodatkom.

V turkizno pa se pri oblikovanju poletnih kolekcij niso zaljubili le znani modni veljaki, ampak tudi vse manjše modne hiše, ki prisegajo na trendovsko. Tako tudi v slovenskih izložbah ne morete spregledati barve, ki pozornost privlači s svojo drzno igrivostjo. Da turkizna res kraljuje, potrjujejo tudi trendi ličenja, kjer se živahna barva uvršča na sam vrh.

Za piko na i
Pozabite le na turkizne oblekice, tunike in majice. Letos turkizni vladajo čevlji, torbice, nakit, sončna očala in kopalke. Pravi učinek boste dosegli, če boste barvo poletja kombinirali z belo, sivo ali rjavo, pogumnejše pa brez premisleka skočite v turkizno-rožnato kombinacijo.

Dan in večer
Ste se zaljubili v turkizno obleko ali tuniko? Urbani videz boste dosegli z zlatim nakitom, če želite ustvariti bolj damsko kombinacijo, pa obleko popestrite s srebrnino ali nakitom s školjkami in poldragimi kamni. Za večerno kombinacijo izberite turkizne čevlje z visoko peto in turkizno torbico ter naredite modni kontrast mini črni obleki.

V galeriji smo zbrali nekaj cenovno dostopnih modnih kosov, s katerimi boste popestrili prav vsako poletno kombinacijo. Ne spreglejte.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.