Magazin > Lepota & telo
31 ogledov

Bi nosili midi?

Sonia Rykiel
1/22
Žurnal24 main
Čeprav zaradi svoje dolžine pod koleni ne pristojijo vsaki, so midi krila preplavila modne ulice Pariza, Londona in Milana. Prava izbira za ljubiteljice vintage videza.

Pod koleni
Midi krila lahko segajo pod kolena in vse do gležnjev. Katera dolžina vam bo najbolje pristajala, je odvisno od vaše višine in debeline meč. Nepisano pravilo se glasi, da takšna krila najlepše pristojijo višjim in vitkim. Če ste nižje rasti ali pa so vaše noge nekoliko okrogle, se midi krilom, ki segajo do polovice meč, raje odpovejte.

Brez najlonk
Pri kombiniranju midi krila pozabite na najlonke. Saj ne želite, da bi s svojim videzom spominjali na babico? Raje jih nosite kar na gole noge ali pa jih kombinirajte z nizkimi nogavicami.

Obujte pete
Še eno pravilo, ki se ga morate držati pri midi videzu, je pravilna izbira čevljev. Najbolj zaželeni so takšni s peto, takoj za njimi so oxfordice, dovoljeni pa so tudi sandali s platformo.

Vintage je zakon
Če je letos tudi vas očaral vintage, bo morda midi krilo postalo vaš najljubši modni kos. Visok pas je obvezen, kakor tudi ohlapnejša srajčka, majica ali tanjši pulover, zatlačen kar v krilo. Pogumo kombinirajte barve, tkanine in vzorce.

Namige, kako nositi midi, poiščite v galeriji, kjer smo ujeli utrinke z modnih brvi, pa tudi z ulic Pariza, Londona in Milana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.