Magazin > Lepota & telo
34 ogledov

Kaj pove drugim moškim in ne vam

ženska Shutterstock
Razkrivamo štiri stvari, ki jih vaša draga govori drugim moškim, vam pa jih ne bo nikoli.

Čeprav moški morda mislijo, da so v življenju svoje drage edini moški, le ni tako. Če se njihova izbranka pogovarja z drugimi moškimi, bo prej ali slej prišlo do takšnega ali drugačnega zaupanja, ki ga s svojim partnerjem ne bo delila. Bi moralo slednje kaj skrbeti?

Očetu bo zaupala svoje dvome o partnerjevi službi

Ne glede na to, kako si bo moški želel biti vitez na belem konju, bo imel njen oče to vlogo za vedno. In tudi on bi seveda rad vedel, kaj njegovo hčerko muči, pojasnjuje psiholog Paul Hokemeyer. In ko jo bo vprašal o moževi karieri, mu bo povedala prav vse. Ne bo pozabila na dejstvo, da ima prenizko plačo in da še sama ni čisto prepričana, s čim se ukvarja. Izognite se spraševanju in konfliktom. Dokler ne bo rekla naglas, da nimata dovolj denarja, ali začela hvaliti druge ljudi, je na to temo ni treba spominjati, pravi psiholog.

Bratu bo zaupala, da jo privlačijo drugi moški

Njen brat bo vedno na njeni strani in ona tako ve, da mu lahko govori o drugih moških. Zaupala mu bo, kateri igralec ji je všeč, kateri moški jo je pritegnil v nočnem klubu, in o bivšem fantu, ki ji je pred kratkim poslal SMS. Ste morda ljubosumni? Roko na srce, tudi vi pogledujete za drugimi ženskami in vaša draga tega ne ve. Če res ne sumite, da se dogaja kaj velikega, je nima smisla spraševati, kar lahko to samo privede do prepira, pa meni spolna terapevtka Tammy Nelson.

Fantu svoje prijateljice prizna, da je na vas jezna

Ker bo poskušala razmišljati po moško, se bo izpovedala fantu svoje prijateljice in razkrila svoje frustracije o partnerju. In vedela bo, da se ji ne bo zoperstavil. Ženske vedno lažje izrazijo svojo jezo tretji osebi in ne tisti, na katero so jezne, pravi seksualna terapevtka Brandy Engler. Najbolje bo, da jo vprašate, kaj je narobe. Če bo ponavljala, da je vse v redu, poskušajte najti primeren trenutek, da vam bo priznala resnico. Ko se bosta odkrito pogovarjala, je ne poskušajte utišati ali se braniti. Naj pove, kaj jo moti. Če bo dobila občutek, da vam lahko pove vse, ne bo imela potrebe, da se izpove komu drugemu.

S sodelavcem bo delila načrte za prihodnost

Ker je povprečno osem ur na dan v njegovi bližini in je več priložnosti za takšen ali drugačen pogovor, se bodo pogovori velikokrat spremenili v sanjarjenje o prihodnosti. Vprašajte jo, kako je preživela dan. Glede na to, da nista bila večino dneva skupaj, se bo treba malo bolj potruditi od kratkega vprašanja, kako je bilo v službi. Tako bo dobila občutek, da z vami lahko deli tudi skrbi, ki jih ima v službi, in da je ne razumejo samo sodelavci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.