Magazin > Lepota & telo
37 ogledov

Kate Middleton zavrnila Kim Kardashian

Kim Kardashian FameFlynet
Vojvodinja Catherine Middleton je zavrnila obleke, ki ji jih je poslala Kim Kardashian iz kolekcije za modno znamko Dorothy Perkins.

Kim Kardashian je skupaj s sestrama Kourtney in Khloe ustvarila kolekcijo za priznano britansko modno znamko Dorothy Perkins, ki je že pravi hit na Otoku, v kraljevi palači pa očitno ne. Kim je namreč nekaj oblačil iz kolekcije poslala tudi Kate Middleton, a jih je vojvodinja zavrnila. "Kate se pod nobenim pogojem na dogodku v družbi kraljice ne bi pojavila oblečena v ceneno leopardje minikrilo ali zlato jakno," je za revijo The Examiner povedal neimenovani vir.

Kaj na Katino zavrnitev pravi ameriška starleta, ni znano, a bo prav gotovo precej razočarana, saj je že večkrat povedala, da si želi spoznati vojvodinjo in se z njo družiti. Ko je Kim pred dnevi obiskala London, je celo dejala, da upa, da jo bo Kate povabila na čaj. "Kardashianke hočejo biti v Veliki Britaniji tako slavne, kot so v Ameriki, in mislijo, da jim bo to uspelo, če se bodo družile s Kate," je še izdal vir in dodal, da slavne sestre menijo, da bi bila kolekcija popularnejša, če bi jo nosila vojvodinja. A to se očitno ne bo zgodilo.

Komentarjev 2
  • zic 13:03 19.november 2012.

    Uh uh uh, potem si mora pa Gianny Rijavec šteti v čast, ko mu je odpisala!!!!

  • URIAH HEEP 12:58 19.november 2012.

    Edino pravilno, kaj ti bo ena kura kar pošiljala nekaj...