Magazin > Lepota & telo
26 ogledov

Kolekcija kavbojk Victorie Beckham

1/5
Žurnal24 main
Victoria Beckham se je kot modna oblikovalka preizkusila že nekajkrat in priznati moramo, da je njena kolekcija oblačil, namenjenih poslovnim ženskam, vredna pohvale. Zdaj osvaja s kolekcijo kavbojk.

Modni izzivi
Dokazov, da se Victoria med modnimi izzivi počuti odlično, je kar nekaj – vse od začetnih poskusov in lastne kolekcije očal in prve manj uspešne kolekcije kavbojk s podpisom dVb, ki je zaradi visokih cen kmalu potonila v pozabo, do navdušujočih elegantnih oblačil, v katerih se rade pokažejo tudi zvezdnice, kot so Elle Macpherson, Blake Lively, Drew Barrymore in Eva Longoria.

Sofisticirano in seksi
Sedaj Victoria navdušuje s svežo in sofisticirano kolekcijo kavbojk, ki jih je poimenovala enostavno Victora Beckham Denim. Kolekcija s seksi oprijetimi kroji, kavbojkami v fantovskem stilu in takšnimi ozkega ravnega kroja, zadovolji tudi najbolj zahtevne modne navdušenke. Kljub enostavnim krojem pa kavbojke krasijo drobni, a opazni detajli ob straneh – Victoria se je poigrala z zadrgami, kristalčki in barvo jeansa, med katerim prevladuje sprana, skoraj bela barva. Kolekcijo kavbojk dopolnjujejo tudi sprane jeans jakne in plašči. Težko pričakovani modni kosi bodo preko spleta dosegljivi od jutri dalje, cene pa se bodo gibale od 140 funtov dalje.

Nekaj kosov  poglejte v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.