Magazin > Lepota & telo
44 ogledov

Lepotni SOS iz kopalnice

Kozmetične izdelke lahko uporabljate tudi za druge namene, kot so bili prvotno m Žurnal24 main
Kadar vam zmanjka ravno tistega, kar najbolj potrebujete, preden obupate, poglejte, kaj imate v kopalnici. Ponujamo vam tri nadvse uspešne zamenjave, ki lahko rešijo dan.

1. Zobna krema namesto kreme proti mozoljem.
Zaradi cinka, ki ga vsebuje, je zobna krema več kot uspešno nadomestilo obližem za hitrejše celjenje mozoljev. Uporabite čim bolj preprosto zobno pasto, brez dodanega fluora ali belilnega učinka, in delovalo bo. Pasto v tankem sloju nanesite na kritično mesto in pustite čez noč, da se posuši.

2. Šampon namesto odstranjevalca ličil.
Blag šampon za umivanje las bo uspešno očistil nečistoče in ličila na vašem obrazu, pazite le, da ne pride preblizu oči. Če imate srečo in imate doma otroški šampon, je ta zaradi blagosti še boljša izbira. Pazite le, da obraz na koncu dobro izperete, saj bi lahko ostanki šampona vzdražili kožo.

3. Balzam namesto pene za britje.

Balzam za regeneracijo las ima bogato in gladko teksturo, ki je naravnost idealna za depilacijo. Nekaj balzama nanesite na dlani in ga razmažite po mokri koži, ki jo nameravate depilirati. Prednost balzama pred navadnim milom je v tem, da dlake najprej zmehča, koža pa po njegovi uporabi ni izsušena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.