Magazin > Lepota & telo
96 ogledov

Ličenje prilagodite barvi las

Svetlolaske imajo različne možnosti pri izbiri ličil.
1/16
Žurnal24 main
Barva las je ključna pri izbiri ličil. Preberite nekaj nasvetov, kako boste videti še bolje.

Rdečelaske
Rdečelaske s temnejšo poltjo so videti lepe že nenaličene v primerjavi s tistimi s svetlo poltjo, ki si morajo sem ter tja omisliti ličila. Zadošča že rahel nanos pudra v kamnu, ki naj bo čim bolj nevtralne barve. Tudi šminka naj bo v naravnih ali rahlo rdečkasti niansah.

Plavolase

Podlaga naj bo tekoča in čim manj prekrivna, zadostuje pa že puder v kamnu v koži najbližjem odtenku. V primeru pepelnatih odtenkov izberite senčila v hladnih barvah, in sicer od številnih sivih odtenkov do modrih in turkiznih. Vsi našteti morajo biti lepo prelivajoči brez vidnih prehodov in z zabrisanimi robovi. Primerne barve za ustnice so vijolična, roza ali opečno rdeča, katerim sledi nanos rdečil v podobnih barvnih odtenkih.

Temnolaske
Temnolaske lahko poudarite usta ali oči. Oboje lahko poudarite v primerih, če so odtenki oblačil črne in rdeče barve. Metalno modrih ali zelenih odtenkov na temni podlagi, v sivi, temno vijolični ali bordo barvi, naj bodo odtenki senčil, po katerih lahko posežete temnolaske. Po želji lahko uporabite tudi eyelinerje v različnih barvnih odtenkih. Temni polti se izjemno lepo prilegajo šminke v živo rdečih odtenkih v kombinaciji z rahlo roza odtenki rdečil na licih.

Nekaj predlogov si oglejte v galeriji.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.