Magazin > Lepota & telo
41 ogledov

Matthew spregovoril o dramatični dieti

Matthew McConaughey FameFlynet
Igralec Matthew McConaughey, ki je za vlogo bolnika z aidsom izgubil 18 kilogramov, je spregovoril o tem, kako je bilo izgubiti tolikšno težo ter kako se ob tem počuti.

Matthew zaradi svoje postave zadnje čase marsikomu povzroča skrbi, saj je za potrebe filma The Dallas Buyer's Club izgubil kar 18 kilogramov. Igralec je zdaj razkril, kako je preživljal dieto, ter dodal, da komaj čaka, da poje cheeseburger. "Mislim, da imam za 35 odstotkov manj energije. Priti do 77 kilogramov je bilo precej težko, a potem je šlo lažje. Moral sem shujšati na 64 kilogramov in tam ostati. Do takrat se je moje telo že navadilo, da je to to, da več energije ne bo dobilo. Organi in mišice so se mi skrčile, zelo se mi je skrčil tudi želodec," je razložil igralec, ki v višino meri 183 centimetrov.

Zvezdnik je dodal, da je sicer telovadil, a da je največ teže izgubil s strogo dieto. "Delal sem veliko kardiovadbe, a lahko vam povem, da je 90 odstotkov hujšanja v dieti. Zelo je pomembno, koliko in kaj jeste," je še pojasnil in dodal, da si bo kmalu privoščil okusen cheeseburger. "Pojedel bom burger, ki ima 70 odstotkov govedine, 30 odstotkov mletega mesa in vsaj tri različne vrste sira. Štručke kruha pa bodo popečene na maslu. Potem se bom pa samo ulegel in ne bom počel nič."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.