Magazin > Lepota & telo
36 ogledov

Nasvet frizerja Victorie Beckham

"Varčujte pri vsakdanji negi," svetuje frizer Victorie Beckham. (Foto: Flynet fo Žurnal24 main
Če se pogosto znajdete v dilemi, ko ne veste, ali je bolje izbrati dražjo ali poceni lasno kozmetiko, vam bo morda prav prišel nasvet frizerja Victorie Beckham.

Pri nakupu kozmetike se lahko znajdemo v dilemi, ki pa je žal pogosto odvisna od našega finančnega stanja. Ali izbrati drago ali poceni kozmetiko je vprašanje, ki si ga zastavljajo mnogi. Če se omejimo na nakup lasne kozmetike, torej šamponov, balzamov, mask, glavnikov in krtač, je bolje, da te kupimo v frizerskem salonu, ki ga obiskujemo, svetuje Ben Cooke, frizer, ki mu zaupa tudi Victoria Beckham. Res je, da so izdelki, ki jih ponujajo frizerski saloni, srednjega ali višjega cenovnega razreda, a so po mnenju storkovnjakov kakovostnejši od cenejših izdelkov, ki jih lahko kupimo v trgovinah.

Krtača za lase
Dober glavnik in dobra krtača za lase sta po besedah frizerja slavnih pol poti do popolne pričeske. "Kakovostna krtača za lase vam bo prihranila čas in denar. Čas pri oblikovanju pričeske in denar pri uporabi drugih izdelkov za njeno oblikovanje, ki bodo postali skoraj nepotrebni," razlaga Ben Cooke in dodaja, da denar brez slabe vesti zapravite za kakovostno krtačo za lase. Pomembno je, da je ta narejena iz naravnih ščetin. "Z dobro krtačo lahko popolno pričesko oblikujete tudi sami. Z njo lahko brez uporabe likalnika zravnate lase, ustvarite mehke kodre ali pričesko z veliko volumna," še dodaja. Krtače, kakršne priporoča slavni frizer, lahko kupite v skoraj vsakem frizerskem salonu.

Šampon in balzam

Za izdelke, ki jih uporabljate vsak dan, ni treba odšteti veliko. Dovolj je, če izberete izdelke srednjega cenovnega razreda oziroma znamke, ki ji zaupate. "Če si lase umivate vsak dan, je smiselno, da pri nakupu šampona in balzama varčujete. Najboljše rezultate boste dosegli, če boste izbrali šampon in balzam, namenjen tipu vaših las," svetuje Cooke.

Drugi negovalni izdelki

"Če varčujete pri vsakdanji negi, pa si več lahko privoščite pri negovalnih izdelkih, ki jih uporabljate enkrat tedensko. Za to, da boste za masko za lase ter za izdelek, ki neguje lasišče ali konice, odšteli nekoliko več, naj vam ne bo žal," še svetuje Cooke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.