Magazin > Lepota & telo
586 ogledov

Neverjetno: Po obisku pri kirurgu ga verjetno niti mama ni več prepoznala

Tarik Instagram
Kakšna transformacija, in to samo s tremi operacijami.

Ko pomislite na plastično operacijo ali presaditev las, je prva asociacija zagotovo Turčija. Klinike za estetsko medicino, plastično in rekonstrukcijsko kirurgijo ter rinoplastiko v mestu ob Bosporju doživljajo svoj razcvet, pacienti z vsega sveta pa svoje obraze zaupajo v roke turških kirurgov, ki se nato s preobrazbami pred in po posegu ponosno hvalijo na družbenih omrežjih.

Preobrazbe so včasih tako fascinantne, da mnogi dvomijo o verodostojnosti prikazane spremembe videza in menijo, da gre za fotošopiranje. Vendar pa je pod vsako objavo natančno zapisano, čez katere operacije je šel pacient. Tako se je v zadnjem času kot ogenj širila preobrazba mladeniča z imenom Tarik.

Tarik, ki so ga klicali grdi raček, je imel včasih opazno velik nos in precej izrazito spodnjo tretjino obraza. Prestal je tri operacije, med drugim tudi rinoplastiko. Po posegih je videti kot drug človek, nekateri so ga v komentarjih okronali celo za enega izmed najlepših moških na svetu. Splošno znano je namreč, da velikost in oblika nosu ključno vplivata na videz našega obraza. Posledično se s spremembo nosu spremeni cel obraz,

“Pred dvema letoma smo izvedli vrsto lepotnih operacij pri našem pacientu Tariku. Ti posegi so vključevali rinoplastiko (operacija nosu), povečanje čeljusti in korekcijo podočnjakov. Po operaciji so Tarikove obrazne poteze postale bolj uravnotežene in estetsko prijetne. Poleg tega je bil utrujen izraz pod njegovimi očmi odpravljen, kar mu je povrnilo mladosten videz samozavest,” je v objavi zapisala klinika.

Kaj menite, vas objava prepriča?

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.