Magazin > Lepota & telo
146 ogledov

Oči obrobite s svinčnikom

ličenje
1/8
Imaxtree
Svinčnik za obrobo oči je že lani doživel veliko vrnitev, letos pa je postal eden od nepogrešljivih pripomočkov za ličenje.

Za modno ličenje ne potrebujete veliko – le dobro podlago, svinčnik za obrobo oči, maskaro, šminko in rdečilo za ličnice. Tiste, ki sledite prav vsem modnim trendom, lahko črn svinčnik zamenjajte s turkiznim, modrim ali zelenim. In ne, modra obroba okoli oči ni več le nezaželen spomin na ličenje iz osemdesetih, ampak trend, ki zopet osvaja. Pozorni bodite le pri izbiri odtenka – namesto klasične svetlo modre raje izberite indigo odtenek, zaželeni so tudi vsi temnejši modri odtenki, izstopa pa tudi petrolejsko modra.

Namig za ličenje

Obrobo s svinčnikom za oči boste lažje naredili s khol svinčnikom, ki je mehkejši, prilagodite pa jo velikosti in obliki oči. Če so vaše oči majhne, se izogibajte črti na spodnjem delu vek. Zgrešili ne boste, če boste oči obrobili v slogu mačjih oči in črto na koncu zabrisali s pomočjo čopiča ali vatirane paličice. Modni videz boste dosegli že s svinčnikom in maskaro, ustnice v tem primeru prilagodite priložnosti – nežnejše odtenke uporabite podnevi, intenzivnejše pa zvečer. Nekaj namigov ne spreglejte v galeriji!

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.