Magazin > Lepota & telo
3970 ogledov

Plastični kirurg komentiral, zakaj je Jennifer Aniston danes videti kot moški

jennifer aniston
1/5
Profimedia
Si je privoščila preveč plastičnih posegov?

Jennifer Aniston je od svojega vzpona do slave sredi devetdesetih let do danes ohranila status večkrat nagrajene igralke ter ikone lepote in stila. Oboževalci so vedno cenili tudi njeno iskrenost glede plastičnih operacij, saj je priznala, da si je dala popraviti nos.

V začetku junija se je na spletu pisalo o tem, da je 55-letna igralka, ki se je takrat udeležila dogodka Emmy FYC, videti drugače. Oboževalci so domnevali, da je pretiravala z botoksom in polnili, saj je bila pred tem s Sandro Bullock opažena pred znano lepotno ordinacijo v Connecticutu. 

Njen videz je za US Weekly komentiral tudi znani plastični kirurg Justin Harper, ki je primerjal fotografije njenega obraza iz 90. let z današnjimi in ugotovil, da je njen obraz danes ‘prenapolnjen’ in ji to posledično daje moški videz. "Če bi pokrili ves njen zgornji del obraza in lase, bi bil njen srednji del obraza na Davidu Beckhamu videti identično," je dejal Harper.

Harper je opazil, da so igralkina usta sedaj zelo sploščena, kar je po njegovem mnenju posledica prevelike količine nazolabialnega polnila, ki ga je v preteklosti prejela okoli robov, čemur se danes izogibajo.  

Po mnenju zdravnika bi se morala polnila vbrizgati na notranjo stran ustnic, kjer se vidi linija, saj to raztegne ustnice. Komentiral je tudi njena lica, ki so se v mirovanju zaradi slabo uporabljenega polnila izbočila. Temu pravi ‘veveričja lica’. 

Plastični kirurg Richard Devine pa je komentiral njen predel pod očmi. Povedal je, da se polnilo pod kožo vidi, kar je povzročilo nastanek senc okoli oči in globoke grebene na sredini lic, zaradi česar je dejansko videti bolj utrujena in stara ter da bo trajalo nekaj dni do nekaj tednov, da se bo predel poravnal. Namreč, ko se ljudje starajo, predel pod očmi postane bolj ugreznjen zaradi naravne izgube volumna (maščobnih celic) na obrazu. Da bi to preprečili, veliko ljudem vbrizgajo polnilo v predelu solznega korita. Kirurgi običajno uporabljajo hialuronsko kislino kot polnilo, ki deluje tako, da pritegne vodo na območje, da je videti polnejše. 

Aniston se na nove obtožbe o pretirani uporabi polnil še ni odzvala. Leta 2007 so ji v nosu popravili ukrivljen septum, da je lažje spala, sicer pa je že večkrat povedala, da v Hollywoodu vlada velik pritisk nad ženskami, ki morajo biti vedno videti mladostno in se ne smejo podvreči procesu naravnega staranja.

Ali je igralka klonila pritisku, presodite sami …

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Fulmmer 07:32 01.avgust 2024.

    Ni kaj, maš dobre kleparje in slabe kleparje, dobre ličarje in slabe ličarje. Če nimaš denarja, se pa z razbitim naprej voziš....