Magazin > Lepota & telo
11 ogledov

Privlačnejši v rdeči

Iceberg
1/17
Žurnal24 main
Moški v rdečem so privlačnejši, je pokazala raziskava, narejena v Nemčiji, Veliki Britaniji in ZDA. Potrebujete še kakšen razlog za pogumen skok v trendovsko rdečo?

Pri modnih hišah Moschino, Roberto Cavalli, D&G, Emporio Armani in Iceberg prisegajo na rdečo v vseh odtenkih, drzne kose in detajle pa vključijo v skoraj vsako kolekcijo – igrivo in elegantno.

Če želite trendu slediti tudi vi, vam predlagamo, da z rdečimi kosi popestrite dnevni videz. Dovolj so že rdeči detajli na rokavih, rdeča torba, rdeč šal ali pa pleten pulover. Športno elegantni videz boste dosegli z rdečo polo majico v kombinaciji s sivimi ali klasičnimi kavbojkami ali hlačami, drznejši pa izstopajte z rdečimi čevlji, jakno ali hlačami. Uporniški karo ostaja tudi to sezono, pojavi pa se lahko čisto povsod, pazite le, da s kombinacijami ne boste pretiravali.

Vas rdeča oblačila vseeno ne prepričajo? Morda vas bodo rdeči dodatki – opazna športna ura, čepica ali sončna očala bodo dodala potrebno piko na i. Ideje za modne kombinacije poiščite v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.