Ha , ha , ha , kajti tudi samo po mandeljih - žarkavi , kar se ne opazi- vas lahko zgaga daje. Zgaga nastopa po zaužitju vseh maščob rastlinskega in živalskega porekla , ki imajo te maščobe oksidirane oz. po… ...prikaži več domače so žarkavi . Problem je v temu ,da je žarkavost v živilu na samem začetku in jo pri zaužitju še ne zaznamo v okusu. Kasneje take stvari same tudi niso užitne na okus, razen , če vam to živilo ne dodajo drugi hrani in se okus izgubi. Orehi v potico, mast v sladice , suho meso skuhano v enolončnicah. Vse maščobe postanejo s časom žarkave. Zato je najbolša kontra ,zgagi soda bikarbona in to v zelo majnih količinah.
Ha , ha , ha , kajti tudi samo po mandeljih - žarkavi , kar se ne opazi- vas lahko zgaga daje. Zgaga nastopa po zaužitju vseh maščob rastlinskega in živalskega porekla , ki imajo te maščobe oksidirane oz. po… ...prikaži več domače so žarkavi . Problem je v temu ,da je žarkavost v živilu na samem začetku in jo pri zaužitju še ne zaznamo v okusu. Kasneje take stvari same tudi niso užitne na okus, razen , če vam to živilo ne dodajo drugi hrani in se okus izgubi. Orehi v potico, mast v sladice , suho meso skuhano v enolončnicah. Vse maščobe postanejo s časom žarkave. Zato je najbolša kontra ,zgagi soda bikarbona in to v zelo majnih količinah.