Magazin > Lepota & telo
29436 ogledov

Si je premier Robert Golob pobarval lase?

Robert Golob
1/5
Profimedia
Njegova barva las se spreminja ... Vsaj zdi se tako, če dobro pogledate njegove posnetke.

Igra svetlobe, drug kot kamere ali barva za lase? Če si natančno ogledate fotografije našega premierja Roberta Goloba, lahko opazite, da se njegova barva las spreminja.

57-letnik je že takoj, ko je stopil na politično sceno, s svojo pričesko dvignil veliko prahu. Spominjal je namreč na našega največjega pesnika Franceta Prešerna, le da so bili njegovi kodri šarmantno sive barve. Nekoč je dejal, da ima 14. let bolj ali manj enako pričesko. Ko je pred časom objavil posnetek iz najstniških let, nas je vse vrglo na zadnjico. Vidite jo lahko TUKAJ. Stavimo, da je bil premier pri dekletih zelo priljubljen ...

Kakor koli že, ko je nastopil mandat, je moral poslušati kritike na račun svojega stila, morda se je ravno zato le kratek čas pozneje ostrigel. Mu je spremembo imidža predlagala njegova partnerka in velika modna poznavalka Tina GaberKo sta se prvič skupaj pojavila v javnosti, je imel Golob še daljše lase ... 

Premier pa se očitno ne boji niti barvanja. Na fotografiji, ki je bila posneta aprila, so njegovi lasje videti precej temnejši kot sicer. Tako je bilo tudi junija in julija. Kot kaže, pa se je barva v zadnjih tednih močno sprala. Zadnja fotografija v galeriji je bila posneta včeraj. Rjav je le še en koder, ki je Golobu igrivo zdrknil na čelo. 

Komentarjev 25
  • Avatar Antikrist9
    Antikrist9 16:12 29.avgust 2024.

    Golob si je glavo pofarbal, usranec Janša pa si je glavo prefarbal, hehehe.

  • Avatar Zoran
    StarMačk 14:45 29.avgust 2024.

    Ivo Robić si je vse do smrti lase šrtihal na vranje črno, pa nikom ništa... Zdaj pa avtor hitro v Wikipedio pogledat kdo za vraga je bil to!

  • Pierre 14:12 29.avgust 2024.

    To pa je pomembna novica!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Butci novinarski....