Magazin > Lepota & telo
39 ogledov

Slovenec dobil klic iz Hollywooda

Peter Movrin Mediaspeed.net
Kariera Petra Movrina se naglo vzpenja.

Slovenski modni oblikovalec Peter Movrin iz Kočevja, nad katerim sta med drugim navdušeni tudi urednica Voguea Anna Wintour in znana modna kritičarka Suzy Menkes, je dobil klic iz Hollywooda.

Povabili so ga k sodelovanju pri tretjem delu sage Igre lakote. "Ne smem povedati preveč, morda le to, da sem s pomočjo petih ljudi naredil lepo število kostumov za tako imenovane "bogate ljudi“ v filmu oziroma prebivalce Kapitola. Zdaj je seveda vse odvisno od producentov in motaže, tako da ne vem, koliko jih bo na koncu dejansko uporabljenih in videnih. Kasneje sem od kostumografov prejel prelepo pismo zahvale in res lahko rečem, da smo lepo sodelovali,“ je za Story povedal Peter, ki je nekoč izdelal tudi kostum za Lady Gaga. "Še vedno imam obleko, ki jo je nosila in na kateri je še njen pot, in še vedno imam obleke Iger lakote, ki so prišle nazaj, saj so bile samo izposojene,“ je še razkril in se pošallil, da bo kostume prodal na ebayju, če bi bil kdaj v denarni stiski.

Prepričani smo, da mu tega ne bo treba storiti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.