Magazin > Lepota & telo
28 ogledov

Striptizete bodo nosile louboutinke

Christian Louboutin
1/10
EPA
Legendarni oblikovalec ženskih čevljev Christian Louboutin bo razširil svoj krog oboževalk. Slavni rdeč podplat bo namreč uporabil na čevljih, ki jih bodo nosile pariške striptizete.

Po tem, ko je z mesta glavnega modnega oblikovalca za drugi del filma Seks v mestu izrinil Manola Blahnika, se je Christian Louboutin lotil novega projekta. Spletna stran Women's Wear Daily poroča, da bo slavni "čevljar" združil moči s pariškim kabaretom Crazy Horse za njihov prihajajoči šov Desirs. Zaenkrat še ni znano, kakšne čevlje natanko bo Louboutin oblikoval zanje, a prav gotovo bodo poželi veliko pozornosti, saj je 49-letni oblikovalec nekoč slavno dejal, da se ženska z nošenjem petk "postavi v orgazmično situacijo".

Louboutinovih stvaritev pa ne častijo samo v Parizu, temveč tudi v Londonu, kjer so v muzeju oblikovanja razstavili vse čevlje, ki jih je kreator ustvaril v zadnjih 20 letih. A tudi pri velikem oblikovalcu ni vse rožnato. Pred pol leta se je zaradi slavnega rdečega podplata na sodišču spopadel z modno hišo Yves Saint Laurent, a tožbo izgubil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.