Magazin > Lepota & telo
27 ogledov

Trend: "Moška" oblačila za ženske

Bolj trendovski poslovni videz. (Foto: Imaxtree)
1/21
Žurnal24 main
V ženski poslovni modni svet prihaja moškost. Prevladujoč trend predstavljajo telirani suknjiči, prevelike srajce in ohlapne hlače, ki so na prvi pogled videti, kot da bi bile namenjene moškim.

V poplavi prevelikih oblačil, fantovskih kavbojk in čevljev, ki spominjajo na moške, se bo to jesen in zimo moški trend razbohotil tudi v poslovnem svetu. A strah, da bi po pisarnah hodile ženske v prevelikih suknjičih, hlačah in srajcah z rameni do komolcev, je odveč. Trend je sofisticiran, kroji poudarjajo ženskost, suknjiči ostajajo telirani, a za številko ali dve "preveliki".

Odločno
Strog poslovni videz postaja vse bolj trendovski, krila so zamenjale hlače, ki so lahko v bokih nekoliko širše. Srajce so preproste, enobarvne, z žepi. Pridih ženskosti dodajo barvni svileni metuljčki, zavezani iz rut, namesto nežnega nakita pa raje izberite uro opaznega, lahko tudi grobega moškega videza.

Trend z brvi
Na modnih brveh so navdušile poslovne ženske, ki sta si jih zamislila Sonia Rykiel in Marc Jacobs (za linijo Marc by Marc Jacobs). Prevladujoči barvni odtenki so nežni, sivi in bež, zgrešiti pa ne morete niti s klasičimi črno-belimi kombinacijami.

Nekaj kosov, s katerimi boste v pisarni bolj trendovski, poiščite v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.