Magazin > Lepota & telo
23 ogledov

V krilih in bleščicah na smuči

Trendovsko na sneg. (Foto: Shix) Žurnal24 main
“Za vse deskarke na snegu, ki rade izstopajo, je novost krilo, ki je namenjeno bordanju, smučanju in drugim radostim na snegu” pravi Janko Kos iz trgovine 69slam.

Krilo namesto hlač
Bolj kot barve so letos pomembni detajli. “Svetlikajoč učinek je letos dodatek, ki ga bo hotela imeti vsaka, ki si ga bo lahko privoščila,” napovedujejo v Formi F+, trgovini s športno opremo. Enobarvna smučarska krila lahko dopolnite s spodnjim delom v tigrastem oziroma pikčastem vzorcu. “Tudi vsi odtenki rožnate, vijoličaste, modre in zelene barve bodo letos na smučarskih progah prava uspešnica,” razkrivajo.

Naj se sveti!
Klasična športna oprema, nadgrajena s kapami, rokavicami in šali v opaznejših vzorcih in barvah, je letos zmagovalna kombinacija. “Kape naj bodo enobarvne, a lepo okrašene z bleščicami,” pravijo v Formi F+ in dodajajo, da bodo še posebno pozornost pritegnile kariraste ali pikčaste rokavičke, okrašene z umetnim krznom. Ustvarjalnosti se lahko prepustite tudi pri izbiri snežk in smučarske čelade.

Vrnitev oprijetih hlač
Letošnja zima se poslavlja od široke smučarske opreme, saj so med zimskimi navdušenci vse bolj priljubljene oprijete smučarske hlače,” pravijo v športni trgovini in opozarjajo, da so letos materiali tisti, po katerih bi se morali ravnati standardi.

Na snežnih brveh

Modne smernice. Smučarska moda je med vsemi športi doživela največ sprememb. V začetkih športnega smučanja so si tekmovalci želeli topla in za vlago čim manj občutljiva oblačila, z razmahom tega privlačnega športa pa so oblikovalci začeli ustvarjati vse mogoče kroje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.