Magazin
52492 ogledov

Ljubezen v Exatlonu: Opa, se je Marjanca zagovorila?

frabko bajc, marjanca, exatlon Planet TV
To je Marjanca odgovorila Franku.

Exatlon. Že nekaj časa se šušlja, da je med tekmovalcema najbolj športnega izziva na naših malih ekranih, Marjanco in Frankom, preskočila iskrica. Ali to drži ali ne, bomo verjetno izvedeli šele, ko bosta zapustila šov, se pa zdi, da se je Marjanca malce zagovorila …

Ko jo je Franko po zmagi z Mehičani vprašal, kaj je bolj sanjala – zmagovanje ali Mehičane, je odgovorila: "Tebe.“
"Kaj?“ je lepotico nato vprašal postavni Primorec. "Tebe,“ je ponovila.

Šov je sicer morala nazadnje zaradi slabega zapustiti Nives Orešnik, ki se je v areni za obstanek borila z Noemi Jae.

nives orešnik | Avtor: Planet TV Planet TV

Pred dvobojem je Nives sicer tožila, da njeno počutje ni najboljše, vseeno pa se ji je uspelo pripraviti in se udeležiti dvoboja, kjer se tekmuje na štiri zmage. Nives je prvi dvoboj dobila, nato pa so se ji spet začele pojavljati težave, ki so jo mučile v zadnjem obdobju.
 
nives orešnik | Avtor: Planet TV Planet TV

Po krajšem premoru in posvetu z zdravniško službo se je nato odločila dvoboj predati. S tem si je obstanek v Exatlonu zagotovila Noemi. "V tem trenutku imam v sebi kaos različnih občutkov. Po eni strani se počutim fizično slabo," je povedala Nives in dodala: "Pogrešala bom druženje s celotno ekipo, naše skupne treninge, vse naše skupne trenutke pred in za kamero."
 
nives orešnik | Avtor: Planet TV Planet TV

 
Najbolj čustveno se je Nives seveda poslovila od svojega partnerja, ki ostaja v Exatlonu. "Objemi vse doma," ji je pred poljubom dejal Andrei Lenart, nato pa sta si v objemu povedala, da se bosta pogrešala in da se bosta kmalu videla.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.