Magazin
51 ogledov

Marjanova hči s hudo deformacijo nogic

Marjan Beranič
1/4
Planet TV
Marjan je že ob začetku šova Kmetija: Nov začetek povedal, da se je v šov prijavil samo zato, da bi si z nagrado olajšal plačevanje hčerkine operacije. Pozanimali smo se, za čem boleha njegova Lana.

Ob začetku šova Kmetija: Nov začetek je 40-letni Marjan povedal, da si želi zmage, saj bi mu denar pomagal pri financiranju operacije, ki jo njegova hčerka nujno potrebuje. Kot so nam povedali na Planet TV se je njegova hči Lana "rodila s hudo deformacijo stopal obeh nog“.

Marjan je že v šovu povedal, da bi bila končna nagrada le majhen delež plačila, saj za operacijo, ki bi bila v Ameriki, potrebuje kar 200 tisoč ameriških dolarjev. A to še ni vse. "Poleg tega ima na obeh nogah rdeče lise, na katerih so krvne pike, ki velikokrat tudi krvavijo. Kot je nam povedal Marjan v predstavitvi, so obiskali že vrsto različnih zdravnikov tako pri nas kot v tujini in vsi so bili mnenja, da je treba čim prej ukrepati."

Lana ima številko obuvala že 40, čeprav je stara samo sedem let. Po dolgem in napornem iskanju pomoči sta Marjan in njegova žena končno stopila v stik z dr. Paleyjem iz Floride, ki je pred dvema letoma operiral tudi malega Reneja. Pomagati je pripravljen tudi Marjanovi Lani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.