Magazin
1174 ogledov

Med hipnozo me je dobro obdelal

vroča zgodbica seks strast Shutterstock
"A ni tako, da me moraš gledat v oči, če me želiš hipnotizirat?" je vprašala Petra. "Hja, saj bi," je jecljal Aleš. "Pa ne morem."

In kako tudi bi, ko pa je nasproti njega sedela prava diva z velikim oprsjem in oblečena tako, da si jo prej videl golo kot oblečeno. Njen globok dekolte je bil naravnost neverjeten in niti misliti ni mogel na to, da bi jo hipnotiziral. "Ampak, rekel si, da mi boš pomagal prenehati kaditi?" se je hudovala seksi Petra. "Pa saj ti bom. Ampak takole težko." je rekel. "Ne razumem," se je našobila in prekrižala dolge noge, da je njeno mednožje za trenutek zazijalo izpod krila. "Vsi te hvalijo, meni pa ne pomagaš."

Petra je bila seksi blondinka, njeno govoričenje in obnašanje pa je že večkrat spravilo v zadrego njene svetlolase prijateljice. Vedno znova so bile potem deležne vicev o blondinkah, katerih Petra ponavadi ni razumela. "Česa ne razumeš, Petra?!" se je kar nekoliko razhudil Aleš. "Kako naj te gledam v oči in te hipnotiziram, medtem ko mi kažeš te velike melone, pravkar pa si mi pokazala še, da nimaš spodnjih hlačk?!" Petra je zazijala odprtih ust in se prijela za rob stola. Nagnila se je naprej in mu želela nekaj zabrusiti, a se ni ničesar domislila. Aleš je seveda znova pogledal v njene prsi, ki so se mu tokrat ponujale kot na pladnju. "Lahko pa preizkusiva neko novo terapijo, ki jo še razvijam," je dejal.

Nekoliko se je omehčala in njene ustnice se niso več trmasto šobile. Še vedno pa je ostala sklonjena naprej in čakala, da ji pove za to drugo terapijo. Sprva ni rekel ničesar, le dlani je iztegnil proti njej in z njimi podprl njuni veliki dojki. Preden je dojela, kaj ji počne, se je že poigraval z njima in ju tehtal z zibanjem rok. "Tole je zate terapija?" je vprašala. "Vsekakor, draga moja. Erotična masaža, morebiti začinjena celo s seksom, ti bo vsekakor pomagala prenehati misliti na cigarete."

"Ti se delaš norca iz mene?" je vprašala, ne da bi se odmaknila od njega. "Povej ljubica, ti tole godi ali ne?" je rekel. "No ja, verjetno mi," se je vdala in priznala. Potem ji je šel z eno roko na koleno in navzgor po stegnu, dokler ni pod prsti otipal njenega razgaljenega mednožja. S prstom je previdno pričel dražiti ščegetavček, da je pošteno nabreknil in so se njene modre oči pričele urno sukati sem ter tja. Prsi so se ji še bolj napele in velike bradavice so pritisnile skozi tkanino. "Povej zdaj, misliš na cigaret?" Petra je le na ozko pogledala in se presedla v njegovo naročje. Odpela mu je hlače, vzela ven njegovega tiča, ki je stal že bog ve koliko časa in z muco pričela iskati njegov vrh. Ko je končno sedla nanj in joški potisnila Alešu v obraz, je zoprno pogledala in siknila proti njemu: "Pazi se, če mi tole ne bo pomagalo!"

Čutil je, da jo kar obliva od potrebe, njen jezik pa se je v trenutku znašel v njegovih ustih. Izkoristil je priložnost in pošteno premečkal njeno lepo polno zadnjico, ki se je vozila po njegovih nogah kot bi bila na tračnicah. Vse hitreje je jemala njegovega korenjaka vase in dihala glasno kot parna lokomotiva. Ni je zmotilo niti to, da ji je s prstom želel v sosednjo luknjo, le potešiti se je želela na vsak način. Njeno silovito naskakovanje se je spektakularno končalo s cviljenjem in stresanjem telesa, potem pa je po nekaj dolgih vdihih pristavila: "Dobro si me zajebal! Zdaj mi noro paše en čik."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.