Magazin
268 ogledov

Med seksom sva imela občinstvo

avtobus istockt zgodbica tekst Žurnal24 main
Po adrenalinsko preživetem dnevu v naravi smo zvečer popadali pred televizijo in si sklenili ogledati romantično komedijo. Trije pari v eni sobi. Nekoliko na tesno, a smo se razporedili, malo po tleh, midva na kavč …

Postalo je kar nekoliko hladno, zato so bile odeje več kot dobrodošle. Naslonjeni na svojega ljubija pa mi je po glavi hodilo vse kaju drugega kot film. Z roko sem smuknila pod odejo, nato pa z njegove roke na nogo in končno do njegovih hlač. Presenečeno je trznil in se nasmehnil ter pogledal na način: "Škoda, da nisva sama." Mislil je, da ga samo malo dražim in bom prenehala, a se je motil. Moji hladni prsti so mu ušli v spodnjice in se ogreli na njegovem toplem tičku. Videti je bil kot kip, ko je nepremično buljil v velik zaslon pred seboj. Njegov topli tiček pa se je medtem začel postavljati pokonci in se čedalje lepše prilegal v mojo dlan. Vedela sem, da mu v telesu vre od pohote, a kaj dosti pri tem ni mogel. Še naprej sem skrbela, da je tiček rasel v pravega tiča, se še bolj naslonila k njemu in ga poljubila na lice.

"Žalostno, da v svojem apartmaju ne moreva kavsati, ko se nama zljubi," sem mu šepnila na uho. Videla sem, kako zelo je bil raztresen in kako na vsak način želi poslati goste v svoje sobe. Malce čudno bi bilo, če bi kar ugasnil televizijo in jih poslal ven. Moji prsti so se še vedno krčevito oprijemali zdaj že povsem trdega korenjaka, nategovali mehko kožico in spravljali njegovega lastnika ob pamet. Nenadoma je Jasna, ki je s svojim tipom sedela na tleh, rekla, da je preveč utrujena in gre spat. Seveda je šel Tilen z njo in kar naenkrat sta bila v sobi z nama samo še Tanja in Blaž. Ni bilo videti, da bi ju mikalo v posteljo. Vsaj zaradi utrujenosti ne. Ves čas sta se poljubljala in mečkala in imela sem občutek, da mu počne podobno kot jaz svojemu. Vzburila me je misel na to, da bi seksala v sobi, v kateri bi se dol dajal še nekdo. Ko so njeni gibi z roko postali preveč nazorni, da bi jih spregledala, sem se sprostila še sama. Končno sva se resno poljubila, še močneje sem zgrabila za tiča in ga začela premetavati v svoji pesti, zaradi česar je nekajkrat tiho zaječal.

Tudi Tanja očitno ni poznala sramu, saj se mu je, sicer pod odejo, pa vendarle, zavihtela v naročje in s svojim dviganjem in spuščanjem zadnjice nazorno pokazala, kaj počne. V trenutku sem izginila pod odejo in z vrelimi usti poiskala velikega tiča, ki je stal kot sveča. Njegovi prsti so se zakopali v moje dolge lase, nekoliko kasneje pa je poskušal doseči mojo migajočo zadnjico. Z odejo me je pokril po celotnem telesu, nakar sem zlezla k njemu in prepustila njegovim prstom, da so z moje zadnjice potegnili trenirko in spodnjice. Od potrebe se mi je že kar malce vrtelo v glavi in komaj sem dočakala trenutek, ko sem imela svojo sočno mucko tik nad čvrstim udom in sem se lahko spustila nanj. Moje telo je zadrhtelo, oči mi je želelo obrniti naokrog, nato pa sem mu z glavo legla na rame in se prepustila trenutku. Pogledala sem vstran, kjer je Tanja počela isto, se mi celo bežno nasmehnila, pomežiknila in pogledala proč.

Poljubljala sta se, odeja pa je za trenutek zdrknila z njenega telesa in lahko sem videla, kako jo Blaž polni s svojim obilnim korenjakom. Nikoli mu ne bi prisodila tako velike mrcine, a ponavadi je ravno tako. Pokrila se je nazaj, jaz pa sem se posvetila svojemu pod seboj, ki mi je nudil vse, kar sem tisti hip potrebovala. Kasneje, ko sva ostala sama, sva se zadeve lotila še precej bolj sproščeno in raznovrstno, toda izkušnja s parom v isti sobi je bila kljub temu nekaj posebnega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.