Magazin
65 ogledov

Na Elements w. Inigo Kennedy gredo ...

(Foto: Arhiv izvajalca) Žurnal24 main
Ste pripravljeni na 8. april, ko bo stene podzemne K4 tresel Britanec Inigo Kennedy? Tokratne plesne ekstaze se bo udeležilo pet srečnežev.

Nagrajenci za nocojšnji večer so Jurij Osole, Matjaž Cerar, Jaka Srebot, Anže Vukašinović in Edin Džolić.

Inigove nabrekle šeške namreč pomnijo tudi najbolj senilni rejverji prve generacije, s skoraj sto izdajami pod pasom pa se je že sredi 90. let zapisal pri legendarnih založbah, kot so Missile, Molecular, ZET ter svojo platformo Asymmetric.

Za razliko od premnogih soborcev Inigo v novem mileniju ni molzel stare slave in ni postal rezident v srednje velikih vzhodno-evropskih mestih sumljivega slovesa, temveč je svoj kot britev oster minimalizem vztrajno bogatil z vedno bolj subtilnimi detajli in danes značilnimi IDM zankami. Njegova kariera je dobila nov pospešek z izdajami pri priznani belgijski založbi Token, ki jo je podmazal s serijo sočnih hitov, ki jih vrtijo tako Berghain žrebci kot stari fotri z Jeffom Millsom in Surgeonom na čelu. Inigovo produkcijo bolj eksperimentalne narave si lahko brezplačno prenesete z naslova asymmetric.co.uk/mp3.htm,
na techno evolucijo zadnjih 15 let skozi ušesa enega najbolj profiliranih angleških producentov pa bo treba počakati do novih Elementov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.