Magazin
5927 ogledov

Nasadil sem jo na nabreklega korenjaka

ženska seks seksi postelja strast Shutterstock
Nataša je bila prava divja mačka. Ne spomnim se, kako je zašla v našo družbo, vem pa, da si jo od takrat naprej želijo vsi fantje, kar jih poznam.

To niti niso bile nerealne želje, saj je Nataša oboževala te reči. Redno je menjavala tipe in ni ji bilo mar za zavistne pripombe prijateljic, ki so ji očitale, da je cipa. Uživala je v seksu in se hvalila, da ji prihaja v serijah, česar ostale punce niso hotele niti slišati. Nekoč sva se zapletla v kleti prijateljeve hiše. Rekel sem, da grem po nov zaboj piva, ona pa je v tem očitno videla svojo priložnost in krenila za mano. Ni je motilo, da imam punco. Še več, to je bil zanjo celo nek izziv. Saj bi se ji še skušal upreti, ampak ko ti dolgolasa blondinka zapeljivih oblin skoči za vrat v prijateljevi kleti in vidiš, kako ji iz svetlo modrih oči streljajo pokončni tiči ...

Bil sem tako poln adrenalina, da nisem mislil na nič drugega kot le na divjo mačko, ki je plezala po meni in me z desnico grabila za mednožje. V trenutku sem imel trdega kot kamen in punca se je pričela nevarno spuščati navzdol. "Fafala mi ga bo!?" sem kričal v svojih mislih. Oči so mi lezle iz jamic, ko je pokleknila na tla in mi pričela slačiti trenirko. Ponosno sem se vzravnal, da je bil moj nabrekli prijateljček videti še večji. "Ni slabo," je rekla in privzdignila obrvi. Potem je od nekod potegnila kondom. Pri sebi ni imela kake torbice, niti na ultra kratkih hlačkah ni imela kakega žepa. Verjetno je imela zadevo zataknjeno za modrček, ki je nosil njeni lepi joški. Vedno pripravljena ...

Nataknila ga je na tiča in ga z glasnim "mmmm!" objela s svojimi usti. Nekajkrat ga je vzela vanje vse do korena, potem pa ga za hip izpustila iz objema lepo oblikovanih ustnic. "Jagoda ... obožujem jo," je rekla in znova objela debelega korenjaka s svojimi vročimi usti. Očitno je imela s seboj kondom z okusom jagode in potem s še večjim užitkom svoj jezik vrtela okoli glavice, ki jo je verjetno spominjala na ta sočen sadež. Včasih bi samo pomislil na kaj takšnega, pa bi mi v nekaj sekundah prišlo. Takrat pa sem imel v sebi očitno preveč adrenalina, nekaj zaradi strahu, da bi naju kdo zalotil in nekaj zaradi povsem nepričakovano nore situacije.

Upal sem, da bo še nekaj časa tako, saj si ne bi mogel oprostiti, če ji ga ne bi prislonil pod tisto njeno fantastično ritko. Nisem si domišljal, da si želi biti z menoj kaj dlje od tistih nekaj kratkih minut v kleti. Nenadoma je vstala, me z dlanjo potrepljala po licu in želela oditi. Prijel sem jo za boke in jo potegnil nazaj k sebi: "Se hecaš, ne?" sem jo v smehu vprašal. "Nič se ne hecam. Dovoj imaš!" je rekla. "In po čem sklepaš, da imam dovolj?" sem jo vprašal in ji med tem slekel hlačke. Očitno je imela rada tovrstne igrice, saj se je potem prav lepo sklonila naprej in se nasadila na mojega oblečenega junaka. Če bi videla moj blažen nasmešek in hip zatem kretenski izraz, ko sem jo prijel za boke in se zapodil vanjo, bi verjetno resnično odšla. Tako pa sem lahko delal grimase, kakršne sem hotel, jo grabil za izklesano ritko in se zabijal vanjo povsem do konca.

Nekajkrat ji je iz ust ušlo nekaj kletvic, pomešanih z globokim vzdihovanjem, potem pa se ji je glas pričel tresti povsem v enakem ritmu kot njeno celotno telo. Sklonil sem se nad njen hrbet, z rokama segel po prosto visečih joških in napadel kot še nikoli. Nisem imel velikokrat pod seboj ženske, ki bi ji tako očitno prihajalo. Komaj sem čakal, da končam še sam. Prav veliko nisem zaostajal, saj sem v naslednjem momentu izpustil svojo dušo in napolnil jagodni ovoj okoli svoje nabrekline. "Jagode …  ahh, s smetano, ahhh, ..." je ječala.

Komentarjev 1
  • Oseba_ 10:20 07.maj 2013.

    tvoja punca bi te morala skenslat ker si jo prevaral