Magazin
139 ogledov

Naskočil je debeluško

debeluška ženska obline Shutterstock
Videl je, kako ga že ves večer požira z očmi, kako nepremično strmi vanj, kadar jo pogleda in kako se mu na nek skrivnosten način nasmiha. Zelo lepa ženska, urejena in že na videz polna energije. Prijatelj mu je rekel, da je prava lepotica, morda ima le kak kilogram preveč. Njemu se ni zdelo.

Oboževal je nekoliko bolj polne ženske in ta je bila idealna za njegov okus. Ravno prav naličena, da je poudarila svoje prodorne modre oči in srčaste ustnice. Dobro se je zavedala svojih atributov, zato ga njen globok izrez na bluzi ni presenečal. Ko je šla mimo njega, se je ozrl za njo in se ugriznil v ustnico ob opazovanju lepo polne ritke, ki niti slučajno ni bila prevelika. "Baba in pol!" se je zadrl prijatelju v uho. Ta mu je priznal, da zares dobro zgleda. Njena hoja jima je povedala, da je izredno samozavestna, da ve kaj hoče in ko se je pri vratih nenadoma obrnila nazaj ter ga pogledala naravnost v oči, je prav tako vedela. Želi si njega. In dobila ga bo.

Pogoltnil je velik cmok in segel po pijači na točilnem pultu. Bližalo se je prednovoletno rajanje in skakanje z zabave na zabavo. Tega ni želel početi sam. Že od februarja je bil samski in zelo pogrešal žensko družbo. Izpil je in krenil za njo. Kmalu bi se postavil na nos, ko je stopil iz lokala in se sunkovito ustavil.  Stala je tam, nekaj korakov stran in si prižigala cigareto. Vžigalnik je ni ubogal, zato je izkoristil trenutek in ponudil svoj ogenj. Bila je silno presenečena in kar pozabila vleči skozi filter. Po uvodnem spoznavanju sta kmalu prešla na občutke, ki sta jih delila v lokalu. Priznala mu je, da ji je všeč in on, da se njemu zdi popolna. Tistih cigaret nista pokadila do konca. Še preden se je žerjavica povsem pogasila na mrzlem asfaltu parkirišča, sta že trgala oblačila s sebe v njeni ljubki garsonjeri. Pohotno je grabil po njenem telesu, jo otipaval, kot bi vse to doživljal prvič in presrečen buljil v njeno veliko oprsje. Tako lepih jošk v živo še ni videl.

Njena koža je bila popolna in njena postava se mu je zdela brez napak. Poljubljal jo je na prsi, ona pa se je lotila njegovih hlač. Te so pristale na tleh, z nogo pa jih je sunil stran od sebe. Tudi spodnjice so bile zraven in ko je videl, kako ga gleda in ji oči polzijo po njegovem telesu proti stoječemu korenjaku, je le še molil, da bo to storila. Spustila se je na kolena, mu korenjaka za hip ujela med joški, nato pa ga objela s svojimi lepimi, srčastimi ustnicami. Počasi ga je požirala in ves čas gledala navzgor proti njemu. Zdelo se mu je, da se mu smehlja kljub polnim ustom. Telo mu je stresalo od ugodja in kar ni mogel verjeti kakšno srečo ima. Umikal je njene svetle kodre, ki so ji prihajali na obraz, ko je z glavo suvala naprej in nazaj in konkretno sesala velikega tiča. Ko sta se preselila na posteljo, je še ves omamljen od njenih spretnosti z usti krenil med njena stegna.

Poljubljal jih je in se bližal lepoti v obliki popolne češpljice. Čakala je nanj, pohotna in vlažna, ter se nežno razprla, ko je na vhod pritisnil vrh svojega jezika. Poiskal je nabrekel gumbek in takrat jo je prvikrat slišal zaječati. Bilo ji je lepo. Kaj lepo, čudovito! Malo je manjkalo, pa bi ji od njegovega jezika že prišlo, a prenehal je tik pred tem in jo naskočil s svojo dolgo sulico. Takrat se je oglasila z vso svojo strastjo, telo ji je premetavalo po postelji, ko je tiščal vanjo svojega tiča in po dobrih dveh minutah zahropel, da ga bo razgnalo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.