Magazin
1858 ogledov

Nor je na svojo slavno zaročenko, ki je pred kratkim močno shujšala

Kerry Katona, Ryan Mahoney
1/6
Profimedia
Tako igrivo sta se dotikala.

Nekdanja pevka znane skupine Atomic Kitten, Kerry Katona, svoje obline nastavlja španskemu soncu. Ob njej je ves čas njen zaročenec Ryan Mahoney, ki bi 43-letnico verjetno najraje odvlekel v sobo. Več kot očitno je nor na njene obline. Paparaci so ujeli, kako je Kerry, ki je shujšala za 21 kilogramov, igrivo prijel za dojko, kar je bilo mamici petih otrok vidno všeč, četudi se je pretvarjala, da jo moti ... Pa tudi sama ni nič "boljša" od partnerja, ki ga je brezsramno grabila za zadnjico.

Zvezdnica je sicer razkrila, da je shujšala z jogo, vadbo z utežmi in kardio vadbo, vključno z boksanjem, ki mu pripisuje največje zasluge za svojo fit postavo. 

Sicer pa se zadnje dni veliko govori o Kerryjini najstarejši hčerki Molly, s katero se menda nista videli že eno leto. Mollyjin oče je pevec Brian McFadden, od katerega se je pevka ločila po štirih letih zakona. Molly živi pri očetu na Irskem, zato sta mama in hči veliko ločeni. Kerry je sicer poudarila, da se s hčerko vsak dan slišita. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.