Magazin
118 ogledov

Nor od pohote

erotika strast zgodbica Žurnal24 main
Vsakokrat, ko je prišla domov, me je od vzburjenja streslo po telesu. Živeti s tako lepotičko, kot je Pika, ni mačji kašelj. Še posebej, če je znano dejstvo, da gre le za sostanovalko.

Njeno telo samo od sebe govori, da ogromno časa preživi na aerobiki, zvečer pa zasluži nekaj dodatnega denarja s plesom ob drogu. Izključno s tem, kajti o kakršnih koli spolnih uslugah za denar noče niti slišati.

Oblečena v tesne pajkice gre mimo mene, ko sedim v dnevni sobi in se pretvarjam, da berem časopis. Ko pozdravi, za hip dvignem glavo in ji z nasmeškom odzdravim. Pogled mi za trenutek obstane na špranjici, ki se ji tako pohotno izriše med nogami, nato pa se obrne proti garderobni omari in mi pokaže še fenomenalno oblikovano zadnjico. Zdi se mi, da je gola pred menoj, kajti pajkice so videti kot njena koža. Takoj mi vstane in moram ga prekriti s časopisom. To pomeni, da se ne morem več pretvarjati, da berem.

Mislim, da dojema za kaj gre, saj se mi nagajivo nasmehne, ko gre nazaj mimo mene. Zavije v kopalnico in kot ponavadi nalašč pusti priprta vrata. Ne morem se upreti želji, da bi pokukal noter. Tam stoji moja seksi sostanovalka in si slači majico. Njeni joški so kot izklesani, in ker se tega očitno zaveda tudi sama, jih pred ogledalom zadovoljno potežka. Nato se loti pajkic, ki s težavo popustijo objem okoli njenih napetih ritnic, ter končajo v košu za umazano perilo. Srce imam v grlu, noge pa me izdajo. Tudi če bi me tisti hip videla, se ne bi zganil niti za milimeter.

seks strast passion zgodbica | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Grabim se za korenjaka, ki mi noro stoji, Pika pa prav počasi s sebe vleče še tangice. Pri tem se skloni naprej proti umivalniku in svojo čudovito ritko napne proti meni. Ugledam njeno gladko češpljico, ki je do tedaj še žvečila njene hlačke, sedaj pa je bila svobodna in zapeljiva, kot je lahko le bila. Tudi njo pogladi s svojimi prsti in se zadovoljno nasmehne sama sebi v ogledalu.
Ne zdržim več, imam ga že v roki in, če bi takrat … "Vidim te!" nenadoma zakliče v ogledalo in pogleda proti meni.

Srce me bo pustilo na cedilu in verjetno se bom zgrudil kar tam pri vratih. Vseeno mi je, kajti umrl bom srečen ob pogledu na najlepše dekle na svetu.
"Že dolgo vem za tvoje igrice. Nisi dojel, da te nalašč izzivam, srček?" Srček???!!! Obrne se proti meni in me potegne v kopalnico. Njena roka se spusti k mojemu korenjaku, ga pošteno zagrabi, nato pa se v mojih ustih nenadoma znajde njen jezik. Njene ritnice so končno v mojih rokah in počutim se kot bog. Nasloni se na umivalnik, celo nekoliko sede nanj, me ujame med dolge noge in stisne k sebi. "Daj me! Ne morem več čakati nate!"

Zarinem ji korenjaka v sočno češpljo in jo pogledam v oči, ki se v trenutku obrnejo na belo. Njena usta se odprejo, brezhibno beli zobje pa zagrizejo v spodnjo ustnico. Pohotna je … morda celo bolj kot jaz. Neee, jaz sem nor od pohote. V glavi mi razbija, tiča pa mi hoče razgnati v njeni tesni češplji. Grabim jo za joške in skušam ugotoviti, ali ne gre morda le za utvare, ki jih je povzročil moj pokvarjen um.

Njeni joški so resnični, njena vroča češpljica tudi in prepričan sem, da je vse res. Prisesam se ji na ustnice, poiščem njen opletajoči jezik ter si želim, da bi mi ga posesala. Jezik, potem pa še potrebnega tiča, vse do samega konca. Spusti se z umivalnika, spretno kot akrobat, se z usti ustavi točno pred vrhom nabreklega korenjaka in ga posesa vanje. Sesa ga in oblizuje, da se mi meša, z rokama lovim oporo pred seboj na umivalniku in prihajam … prihajam … prihajam za znoret!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.