Magazin
453 ogledov

Obdelal sem pohotno sosedo

strast Shutterstock
Prijazen ženski glas v telefonski slušalki me je prepričeval, da gre za sosedo iz zgornjega nadstropja. Sam sem bolj menil, da gre za šalo mojih prijateljev, saj so povsem zbezljali, ko so videli lepotičko iz četrtega.

Kar naenkrat bi vsi k meni hodili na kavo, ali pa klepetali na hodniku in čakali, da pride mimo. Ravno zaradi tega sem bil dovolj sproščen in predrzen, da se je zgodilo sledeče.

Ko sem popustil in pristal na njeno igro, sem ji svetoval, naj se oglasi pri meni. Imela je težave z zavesami, prenosnim računalnikom, pa še kavč bi rada prestavila v drugo sobo. Rekla je, da je samska in da ne pozna nikogar, ki bi ji lahko takoj priskočil na pomoč. Ko je čez nekaj minut pozvonilo pri vratih, sem nasmejan do ušes odklenil, na široko odprl in pričakoval Borisa, Matjaža in morda še Kim, ki sta jo pregovorila v ta hec. Ko pa sem pred seboj zagledal sosedo iz četrtega, oblečeno v kratko oblekico in nagajivo skuštranih las, so mi oči skoraj popadale iz jamic.

Nenadoma sem se iz gobezdača prelevil v revo in besede, ki so želele iz mene, so ostale nekje globoko v želodcu. Komaj mi je uspelo zapreti usta od presenečenja, potem pa sem le premogel dovolj moči in jo povabil naprej. Ves čas ji je šlo na smeh in ko je videla, kako hitro pristajam na vse, kar si želi, končno dodala: "Si mislil, da je kakšna druga?" me je vprašala. "Hja, sprva res nisem verjel, da si ti. No, pa pojdiva pogledat, v kakšnih težavah si se znašla."

Njeno stanovanje je bilo precej manjše od mojega, a za njo ravno prav veliko. Videti je bilo, da se je lotila manjšega preurejanja in tudi ravno nespretna ni bila. Znala je zavihteti marsikatero orodje, pa čeprav ji tega po videzu ne bi prisodil. Vrgla se je čez kavč, da bi izpod njega rešila električni kabel, pri tem pa ji je krilo skočilo preko ritnic, ki so se nenadoma znašle pred menoj. Ni bilo videti, da bi jo to kaj pretirano zmotilo, zato sem imel dovolj časa, da sem si ogledal njene ljubke spodnjice in ocenil njeno lepo oblikovano ritko s čisto desetko. Takrat sem prvič posumil, da me ne potrebuje le za premikanje pohištva. Ko je rešila kabel, se je zavalila nazaj na kavč in zaripla v lica pogledala proti meni: "Si me gledal v rit?!"

"Mater … ja, seveda, da sem! Kaj pa naj, če mi na pol gola lepotička skače pred očmi in kaže spodnje perilo?" sem bil pogumen. Šele takrat sem opazil, kako čudno me gleda. Njene oči so nepremično strmele v moje mednožje, tam pa se je na veliko postavljala izboklina zaradi tiča v hlačah, ki je neustavljivo rasel. Je človeku sploh še lahko bolj nerodno? "Hm, za tole bi bilo pa fino poskrbeti, se ti ne zdi?" Šok! Opazoval sem jo, kako mi odpenja hlače in iz njih rešuje nasedlega velikana. Sanjam, blaznim, ali pa je vse skupaj resnično? Ko sem na njem začutil vročino njenih ust, ki so se napolnila z mojim korenjakom, sem bil prepričan, da si česa takšnega preprosto ne moreš kar zamisliti. Namesto da bi užival, sem se spraševal čemu, in koliko časa ima že v mislih podobne reči. Šele potem mi je kapnilo, da se mi njeni pohotni pogledi niso le zdeli pohotni in da v kleti ni nenamerno z roko oplazila mojega mednožja in se mi nasmehnila med opravičilom.

Še kar nekaj podobnih situacij je privrelo na plan in kmalu sem se zavedel, kakšen slepec sem bil, da nisem prebral očitnih znakov z njene strani. Bila je samska, potrebna kot le kaj in bil sem ji dovolj všeč, da si me je izbrala za potešitev. Kavč je namenoma potisnila na sredo sobe in priprla kabel električnega podaljška, da mi je lahko pred nos nastavila svojo čudovito zadnjico. Brez tega mi verjetno še vedno ne bi kapnilo in bi odšel domov s trdim, ona pa bi ostala mokra, zrajcana in besna, da ima tako zahojenega soseda.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.