Magazin > Odnosi in prosti čas
11488 ogledov

Astrologija: Teh dnevov v letu 2022 se pazite

jeza, prepir
Kateri dan je najslabši dan v letu za vaše znamenje.

Preverite, na kateri dan se večjim podvigom raje izognite.

Oven
Ovni se pazite 30. oktobra. Mars bo retrograden v znamenju dvojčkov, kar bo vplivalo na vašo 3. hišo, ki ureja komunikacijo. Vedno ste zelo aktivni, revija Bunte pa svetuje, da se na ta dan malo umirite, se stvari lotite počasneje, saj lahko pride do nesoglasij.

Bik
Bojte se 15. maja, ko bo lunin mrk v znamenju škorpijona. Spoznali boste, da se morate določenim odnosom odpovedati, da bi napredovali. Zaradi tega vam bo hudo. 

Dvojček
20. avgust vam ne bo naklonjen. Mars bo v vašem znamenju, kjer bo ostal do 23. januarja. Usidral se bo v vaši prvi hiši - hiši osebnosti. Delno bo v tem času celo retrograden. Zadeve se bodo po eni strani odvijale zelo hitro, nato pa se bo vse upočasnilo. Najdite svoj tempo!

Rak
Na koledarčku si označite 3. marec. Mars in Pluton se bosta srečala v znamenju kozoroga, in sicer v hiši romantičnih odnosov (7. hiša). Tisti, ki imate v svoji zvezi težave že od lani, se boste te teme spet lotili. Pride lahko do hudih sporov.

Lev
Za vas bo najslabši dan 14. avgust. Vaša dobrovoljnost bo zaradi nesrečnega položaja Sonca in Saturna na preizkušnji. Znašli se boste na točki preloma. Razjasniti boste morali več odnosov.

Devica
Previdno 10. maja! Merkur bo v vaši 10. hiši (hiša kariere in imidža). Vse se bo odvijalo zelo počasi, kar vas bo jezilo. To je čas za razmislek in morda celo menjavo službe.

Tehtnica
9. september za vas ne bo ugoden. Merkur vam je doslej vedno pomagal izraziti svoja mnenja, na ta dan pa bo v vaši 1. hiši (hiša osebnosti). Lahko se znajdete sredi prepira in nesporazuma.

Škorpijon
Ne podcenjujte 8. november. Letos vas čaka preobrazba, predvsem zaradi luninih mrkov, ki bodo v vašem znamenju in znamenju bika. 8. novembra bo lunin mrk v hiši odnosov in razkril bo skrivnost. Postane lahko tako neprijetno, da boste morali na novo postaviti prioritete.

Strelec
28. julij je dan, ko bo Jupiter v ovnu v 5. hiši - hiši kreativnosti. Na ta dan bo vse potekalo počasneje, treba bo narediti korak nazaj. Strelce bo to jezilo, saj vedno stremite k napredku. Sedaj pa boste prisiljeni v razmislek ...

Kozorog
4. junij kozorogom ne bo naklonjen, saj so vedno osredotočeni na cilje. Na ta dan pa bo vaša energija ovirana. Saturn bo retrograden v hiši financ. Na ta dan ne boste naredili potrebnih korakov naprej, kar vas bo spravljalo ob pamet. 

Vodnar
Vodnarje čaka težek 4. februar, ko se bo veliko dogajalo v njihovi 1. hiši osebnosti. Še posebej na področju odnosov se boste počutili razburjene. Izogibajte se težkim debatam, saj lahko hitro pride do nesporazumov.

Ribi
28. julij je dan, ki si ga le zapomnite. Na ta dan bo Jupiter v znamenju ovna in v hiši denarja - na žalost bo retrograden. Čeprav v zadnjih mesecih niste imeli finančnih težav, bodite na ta dan bolj previdni. Izogibajte se novim investicijam. Situacija se bo izboljšala šele 23. novembra.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.