Magazin > Odnosi in prosti čas
7353 ogledov

Avgusta pričakujte kaos, začne se že čez nekaj dni

horoskop, astrologija Profimedia
En retrogradni Merkur je že za nami, čakata nas še dva - prvi avgusta.

Tudi letos nas čakajo trije retrogradni Merkurji. Eden je že za nami, zaznamoval je april, 5. avgusta pa se bo planet komunikacije, potovanj in tehnologij obrnil še drugič. Retrogradni Merkur v znamenju device bo trajal do 27.8.2024. Tretji retrogradni Merkur v letošnjem letu pa se bo začel 26.11.2024 in končal 14.12.2024.

Srbija danas piše, da bo avgustovski retrogradni Merkur prinesel skok v preteklost, obenem pa ponudil možnost za materialno in duhovno rast. Ker bo retrogradni Merkur v znamenju device, bo njegov vpliv še posebej močan na področju vsakodnevnih rutin, zdravstvenih in poslovnih vidikov našega življenja. Pričakujte izzive v komunikaciji, načrtovanju in organizaciji. Retrogradni Merkur pogosto povzroča zamude, nesporazume in težave s tehnološkimi napravami. Ker je znamenje device znano po tem, da rado analizira, lahko to obdobje zahteva dodatno pozornost pri vsakodnevnih obveznostih in odnosih, še posebej v poslovnem okolju.

Astrologi pravijo, da v času, ko Merkur potuje nazaj, ni pametno sprejemati pomembnih odločitev ali podpisovati pogodb, saj obstaja nevarnost, da so informacije nepopolne ali napačno interpretirane. Ne glejte naprej, ampak se raje posvetite refleksiji in izboljšanju svojih veščin.

Ta horoskopska znamenja bodo najbolj na udaru:

1. Dvojčka: Dvojčki, ki so vedno v gibanju in obožujejo hitro in učinkovito komunikacijo, imajo lahko težave z jasnim izražanjem svojih idej. Pomembno je, da so potrpežljivi in ​​skrbno izbirajo besede, da se izognejo nesporazumom.

2. Devica: Ker se retrogradni Merkur odvija v njihovem znamenju, lahko device občutijo največ težav v svojih dnevnih rutinah, organizaciji in zdravju. Bodite previdni na vseh življenjskih področjih in se osredotočajte na reševanje nedokončanih poslov.

3. Ribi: Tudi to znamenje se mora pripraviti na izzive, povezane s komunikacijo. Lahko se soočajo tudi s čustvenimi nesporazumi ali težavami pri izražanju svojih čustev. Pomembno je, da najdejo ravnovesje med introspekcijo in odprtim pogovorom z drugimi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.