Pravljičen kraj, nad katerim bedi grad Rajhenburg, obdan z vinogradi, cerkvico kot iz bajke, mimo pa teče mogočna Sava. To je Brestanica, ki je tudi pravi čokoladni raj. Že daljnega leta 1912 je avstrijski cesar Franz Josef menihom trapistom z gradu Rajhenburg podelil naziv Imperial kot priznanje kakovosti za njihove izdelke. Pod blagovno znamko Imperial so namreč menihi uspešno tržili čokolade, kakav in čaje po različnih predelih takratne Evrope. Bili so tudi mojstri v izdelovanju sirov, likerjev, vin in penin.
To tradicijo danes ohranja znana vinarska družina Kunej, ki se s pridelavo vin ukvarja že 130 let. Ob otvoritvi obnovljenega gradu Rajhenburg v letu 2012 so se v sodelovanju s kulturnim domom Krško kot upravljavcem gradu Rajhenburg aktivno vključili tudi v projekt za razvoj podeželja pod akronimom "Trapistin" z namenom obuditve čokolade Imperial.
Med in po zaključku projekta so pričeli z izdelavo čokoladnih izdelkov v novi čokoladnici na gradu Rajhenburg, na novo zaščitili blagovno znamko Chocolat Imperial in izumili aromatizirano pijačo na osnovi vina in čokolade ali po domače "čokoladno vino". Chocolat Impérial ali po slovensko Čokolada Imperial je blagovna znamka in hkrati simbol kakovosti s pomembnim zgodovinskim ozadjem.
Mladi vinar Aleš Kunej je skupaj z ženo Emanuelo prevzel vajeti na domačiji, kjer se ne cedita med in mleko, pač pa vino in čokolada. Še vedno pa jima ob boku stojita Alešova starša, Lojze in Danica. Aleš kot živilski tehnolog in vinar skrbi za razvoj vinogradništva in vinarstva, Emanuela, prav tako živilska tehnologinja, pa se posveča izdelavi in razvoju čokoladnih izdelkov. Prav Emanuela je tista, ki je v hišo Kunej prinesla ljubezen do čokolade.
Kunejevi že vrsto let izvajajo tudi poučne delavnice izdelave čokoladnih izdelkov (npr. čokoladnih lizik) za otroške in šolske skupine ter tudi odrasle, ki jih vodi Emanuela. Delavnice se izvajajo v čokoladnici Kunej na domačiji v Brestanici ali na gradu Rajhenburg. So nepozabno doživetje za družine in prijatelje ter nepozabno darilo, kadar ne želite podariti le tablice čokolade, temveč je izdelati sami ali najdražjim podariti čokoladno doživetje, na katerem si čokoladno liziko, tablico čokolade ali čokoladne bonbone izdelajo sami. Delavnice pa so primerne tudi za zaposlene v podjetjih in zaključene skupine, saj predstavljajo nepozaben teambuilding.
Za mlajše otroke je primernejša delavnica izdelovanja čokoladnih lizik ali čokoladnih tablic.