Magazin > Odnosi in prosti čas
219 ogledov

Kaj črte na dlani povedo o vaših intimnih zvezah?

branje iz dlani Žurnal24 main
Črte na dlani naj bi bile dober pokazatelj, kakšen ljubimec ste!
  • Kadar se linija srca začne med Jupitrovim in Saturnovim bregom in se spusti do roba Merkurjevega brega v širokem loku, to kaže na senzualno naravo moškega. To je dlan zelo strastnega in velikodušnega moškega, ki verjame v fizično privlačnost.
  • Ko linija srca v lepem loku potuje navzdol, to označuje višek moške energije in seksualnega nagona.
  • Ko se linija srca razdeli in gre en njen krak med prvim in drugim prstom, drugi pa proti Jupitrovem bregu, to nakazuje na ženstveno ali mentalno seksualnost. Nizek položaj srčne linije nakazuje na povečano seksualnost.
  • Ko srčna linija potuje naravnost preko ženske dlani, to nakazuje, da lastnice take dlani privlačijo starejši moški. Take ženske naj bi imele tudi višjo emocionalno reakcijo na seks  …
  • Ko obstajajo dve črti glave – ena, ki se spoji z življenjsko črto in druga, ki se s črto življenja spoji malo nižje, to nakazuje na osebo, ki do poznih 30-ih let ni pripravljena imeti resne veze, a je obenem ta pozicija tudi znak, da je kasneje lahko mogoč uspešen zakon. Pri tem gre za resnično liberalno osebo.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.