Magazin > Odnosi in prosti čas
7134 ogledov

Kako prepoznati čustveno inteligentnega moškega

moški
Znaki, ki razkrivajo, da imate opravka s čustveno inteligentnim moškim.

Pri izboru partnerja je pri večini ena od najbolj zaželenih lastnosti inteligenca. Pomembna pa ni le umska inteligenca, ampak tudi čustvena, se pravi sposobnost prepoznavanja in razumevanja čustev drugih. Če ste, drage dame, ujele takšnega partnerja, spadate med prave srečnice.

To so znaki, po katerih lahko prepoznate čustveno inteligentne moške:

1. Prijazen je, čeprav ne potrebuje usluge
Nekateri so prijazni samo, kadar od nekoga nekaj pričakujejo oziroma hočejo. Če je vaš partner vedno prijazen in ustrežljiv, a za svoje lepo obnašanje ne pričakuje nič, potem gre za iskreno in prijazno osebo.

2. Govori o čustvih
Čustva drugih bodo prepoznali in razumeli le tisti, ki razumejo svoj čustvi svet. Čustveno inteligentna oseba občutkov ne skriva in vam bo zato povedala, kaj čuti.

3. Ve, česa si želi
Ker razmišlja o svojih čustvih, natančno ve, česa si želi in česa ne. Ima cilje, ki jim sledi, a ne za vsako ceno. Če ob tem upošteva tudi vaše potrebe, imate opravka s čustveno inteligentnim moškim.

4. Z vami se zna pogovarjati o vajini zvezi
Čustveno inteligentne osebe bodo zaznale, da je nekaj narobe in poskušale problem odpraviti oziroma se o njem pogovoriti. Zveze z moškimi, ki so visoko čustveno inteligentni, so precej manj zapletene kot zveze z moškimi, ki te inteligence ne posedujejo.

5. Ima svoje družabno življenje
To so osebe, ki imajo velik krog prijateljev.

6. Ne manipulira
Čustev drugih ne izrablja v svojo korist.

7. Priznava svoje napake
Ker se zaveda, kako se počuti nekdo, ki je razočaran, bo priznal svoje napake, saj ve, da lahko s trmastim vztrajam drugega prizadene.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.