Magazin > Odnosi in prosti čas
99 ogledov

Največje laži, ki jih ženske govorijo svojemu partnerju

Spolnost Profimedias
Moški, bodite previdni, kaj vprašate. Pri naslednjih šestih temah morda ne boste dobili iskrenega odgovora.

1. Orgazem da ali ne
Več kot 95 odstotkov žensk je priznalo, da so kdaj hlinile orgazem, 60 odstotkov pa jih pravi, da to počno redno. Kot glavni razlog navajajo, da ne želijo prizadeti partnerja. 80 odstotkov žensk trdi, da orgazem ni potrditev dobre ali slabe spolnosti, tega ali so uživale ali ne. 

2. Število partnerjev
Morda je ni smiselno tega spaševati, a če do vprašanja pride, ženske ne povedo prave številke. Razlog je družbena percepcija tega, kaj je primerno in kaj ne in vprašanje, ali bo odgovor izzval dodatna vprašanja ali ne. Če ne želite poslušati laži, raje ne vprašajte. 

3. Masturbacija
Ženskam je velikokrat neprijetno priznati, da se samozadovoljujejo, medtem ko se pri moških taka aktivnost smatra za bolj "normalno". Študije odkrivajo, da se okoli 60 odstotkov žensk redno samozadovoljuje, 30 včasih, deset pa nikoli. Razlog za neiskrenost? Ne želijo, da bi izgledale pohotne, da partner ne bi pomislil, da jim on ni dovolj. 

4. Komentiranje prijateljicam
Medtem ko moški pogosto pripovedujejo podrobnosti iz spolnosti svojim prijateljim, tudi ženske niso nedolžne. Okoli 60 odstotkov se jih bo pred prijateljicami pohvalilo, s prijateljicami se glede spolnosti posvetuje preko 80 odstotkov žensk. 

5. Fantaziranje o drugih 
Če ženska reče, da si med seksom nikoli ne predstavlja drugega moškega, razen svojega partnerja, laže, enako, kot moški. Ženske fantazirajo enako kot moški in to nič ne pomeni za odnos in uživanje v spolnosti. 

6. Velikost penisa
"Ogromen je", "Zverina je velika", "Ne bi želela večjega", so izjave, ki jih žensek pogosto rečejo, ker mislijo, da bi radi partnerji to slišali. To ne pomeni, da niti ena tega ne misli, a resnica je, da ženske take pozornosti dolžini penisa kot moški ne posvečajo. Ženskam je bolj pomemben libido partnerja, nesebičnost pri spolnosti, kreativnost in prevzemanje iniciative. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.