Magazin > Odnosi in prosti čas
791 ogledov

Osebe, rojene na te datume, so nekaj posebnega. Ste med njimi?

sreča, prijatelji Profimedia
Je v številkah res zapisana naša usoda?

Numerologija ima vse več privržencev. Za razliko od astrologije numerologija trdi, da so naše značajske poteze in usoda odvisne od števil, ki jih izračunamo iz rojstnega datuma in imena in priimka, in ne planetov. 

In menda najbolje kaže ljudem, ki so rojeni na te dneve v mesecu: 1., 10., 19. in 28.

Ti ljudje so izjemno družabni in radovedni ter vedno izstopajo, saj izžarevajo nekakšno notranjo moč, poroča 24sata. Že kot otroci menda kažejo prve znake radovednosti in pogosto postavljajo vprašanja, na katera starši nimajo odgovora. Dejstvo je tudi, da imajo odličen smisel za humor in izjemno pozitivno energijo. So samozavestni, se cenijo in se ne bojijo izzivov. Najbolj uživajo v težkih nalogah, po katerih se počutijo junaško. 

Uspešni so tudi na področju kariere, saj imajo odlične ideje in so zaradi svojih vizij pogostokrat na vodstvenih položajih. Vedno dosežejo svoj cilj, zato so upravičeno ponosni na svoje sposobnosti. 

Kot pri vsaki stvari tudi v tem primeru obstaja negativna plat. Kot odrasli so lahko ti ljudje sebični. Včasih težko priznajo napake in pogosto mislijo, da imajo prav samo oni. V ljubezni so predani, vendar izbirčni.

Ko se bodo znebili svojega ega, bodo lažje korakali skozi življenje, še piše 24sata.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.