Magazin > Odnosi in prosti čas
678 ogledov

Seks skrivnosti srečnih parov

seks Profimedias
Kaj v spalnici počno pari, ki so že leta srečno zaljubljeni.

Za srečno zvezo je zdravo spolno življenje bistvenega pomena. Mnogi so sicer prepričani, da to tekom let postaja vse bolj dolgočasno in rutinsko, a nekaj srečnih parov je razkrilo, da temu ni nujno tako. Preberite, kako v svoji spalnici pri življenju ohranjajo ogenj strasti in kaj vam svetujejo.

1. Suženj ljubezni
Enkrat na teden drug drugemu izpolnite spolno fantazijo ali željo. Gre lahko za popolnoma "nedolžno“ stvar, kot na primer seks na mizi, lahko pa sta bolj pogumna in si data duška na balkonu … Pri tej igrice je pomembno, da se znebite zadržkov in partnerju ne ogovarjate, čeprav njegovi želji niste najbolj naklonjeni.

2. Preveze, lisice
Ne veste, kako bi se lotili eksperimentiranja s prevezami in lisicami? Na spletu obstaja ogromno namigov. Tisti, ki so se popolnoma predali svojemu partnerju, pravijo, da je seks, če si popolnoma slep in nemočen, še bolj intenziven kot sicer.

3. Kamasutra
Zadovoljni in zadovoljeni pari so v spalnici zelo kreativni in pripravljeni preizkusiti novosti. Ob postelji imajo biblijo spolnosti – Kamasutro, v kateri vsakokrat najdejo navdih za popestritev posteljne telovadbe.

4. Erotične igrice
Preizkusite kakšno igrico, ki je doslej še niste. Njegov penis namažite s čokolado, igrajte slači poker … Ni pomembno, česa se lotite, pomembno je le to, da tega še niste počeli.

5. Igranje vlog
Srečni pari so priznali, da so ljubitelji igranja vlog. Najpogosteje se pretvarjajo, da drug drugega ne poznata. Takšna dogodivščina se pogosto začne v baru, s spogledovanjem, ki se nato razvije v pogovor, ki bi ga vodili dve osebi, ki sta se ravnokar spoznali.

6. Seksajo brez zadržkov in divje
To ne pomeni, da se srečni pari izogibajo nežnemu seksu … Je pa v njihovim domovih večkrat slišati tudi divje ječanje iz kopalnice, udarjanje ob steno, ropot stolov in miz ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.