Magazin > Odnosi in prosti čas
7312 ogledov

Skrite želje: Tega si ženske med rjuhami zares želijo

Seks Shutterstock
Pet stvari, ki ženske neverjetno vzburja.

Trikov in idej v spalnici ni nikoli preveč, s čimer se verjetno vsi strinjate. Na žalost mnogi o svojih spolnih fantazijah nočejo govoriti – to še zlasti velja za nežnejši spol, ki menda prisega na spodaj naštete vroče želje. Vredno preizkusiti.

1. Želijo si, da bi jih dvignil
Nič ni bolj erotičnega kot moški, ki je zmožen žensko zgrabiti, jo dvigniti in potisniti ob steno ter ji pokazati rajska vrata. Ženske so vsakodnevno obremenjene s številnimi odgovornostmi, zato bi rade vsaj v spalnici imele nekoga, ki bi vajeti vzel v svoje roke in si jo podredil.

2. Naj bo malo grob
Mnoge ženske so presenečene, da se moški med rjuhami branijo grobega seksa. Morda se bojijo, da bi partnerki povzročali bolečino, morda pa živijo v zmotnem prepričanju, da si ženske želijo le nežnega seksa.

3. Lisice, pasovi, verige
Kar veliko žensk obožuje vroče igrice, v katerih so včasih one v nadrejenem položaju, včasih pa v podrejenem.

4. Moški naj jo počasi sleče
Trganje oblek s telesa je kdaj pa kdaj lahko razburljivo, veliko bolj seksi pa je, kadar moški svoj objekt poželenja počasi slači in uživa v vsakem koščku gole kože.

5. Zapeljevanje v javnosti
Zapeljevanje v dvigalu in brzak na stopnišču. Ni potrebe, da seks na javnem mestu ostane le fantazija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.