Magazin > Odnosi in prosti čas
9395 ogledov

Te besede med mesenimi užitki vsi radi slišimo!

ljubezen, osvajanje, seks, par Profimedia
Poskusite tudi vi.

Doseči stanje vzburjenosti ni vedno nekaj, kar pride zlahka. Za dober začetek lahko poskrbite z nošenjem erotičnega perila ali s predvajanjem romantične glasbe. Včasih pa pri tem pomagajo ‘umazane besede’. Potrebujete samo nekaj domišljije in brskanja po socialnem omrežju X ali različnih forumih.

Pred kratkim je na enem izmed forumov seksologinja Emily Morse začela zanimivo temo, ki je zbrala več kot 146 tisoč ogledov. Zanimalo jo je, katere stvari partnerji počnejo v postelji, da ženske zaradi njih izgubijo nadzor. 

Za eno izmed uporabnic so bile to besede: “Oh, prihaja mi”, drugo vzburi, če ji partner reče: “Moja si”, tretja je komentirala: “Naj ti pride zame.” Ena izmed uporabnic se je pošalila in rekla, da ji partner reče: “Zajtrk je pripravljen.” 

Nekateri uporabniki so delili daljše stavke, kot so “To je tisto, kar hočeš, ne?” ali “Pripravi me do kričanja, ljubezen”.

Emily Morse je ameriška seksologinja, ki na spletni strani Sex With Emilydeli nasvete za boljšo spolnost, prodaja erotične igračke in knjige, ki jih je napisala. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Morse (@sexwithemily)

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.